Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
hye tawan tawan ;p
sowy da lame tak update blog. agak bz yg melampau. . ececeh. poyo jek ayat. act, tade mase nk update. nk update, ade jek hal nye. . mama panggel la , macek ajak berayerr la ape la. . tuh yg tak sempat nk update blog nih. so, arinih free time ckt, aku dpt la update blog. . 

urmm,
tatau nk ckap ape. . haha. act, byk cite aku nk stowyy kt korg tp mcm tayah jek. tape le. . aku cite 1 entry demi 1 entry yek . lepas rayerr arituh,aku nk balek kl smule , pacek aku tlg anta kan. . then, tetibe nenek aku ajak mkan. . pehhh. ngigau ke ape nenek aku nih. da mlm da nek , kul 11 lebih da. . nk mkan ktne . . mane ade kedai bukak mlm2 nih. . aiseyhh. nseb pacek aku suggest ajak mkan kt restoran NASI KANDAR PELITA sbelah klcc jek . . pacek aku kate sedapp, ktowg pon g la . . da smpai cne , ktowg amek order. aku mkan maggi sup. . nenek, pacek n macek aku mkan nasi kandar. . cousin aku si imran pulak mkan roti cnai jek. . pacek aku kate "jln jaoh2 , kau mkan roti cnai jek. ish ish" . bantai ktowg gelak . . haha. bole taan la restoran tuh. sedap pon sedap, mura pon bole la. . tp aku tak snap pix time kt restoran tuh. aku mlas, mood down. . mane tak nye, da tgh mlm kot, aku nantok gelaa time tuh. . hehe.

lepas jek ktowg da siap2 mkan dgn kenyang nye , ktowg pon berangkat . . pacek aku nih mcm tau jln jek nk balek hostel aku. aku nk tunjok jln, die ikot jek jln die rase patot bjalan. . so, aku diam je la. . kalo minyak abes, den buat bodo yo. . . haha. dan akher nye , smpai jugak kt hostel aku jam 12.37 pagi. . pehhh. negro sajee . . . aku dgn muke kuat nye, jln jek g block aku. . smpai lak kt umah , akak senior bilik depan tuh tak tido lagi upenye. . . aku ingt da tido. aku jln msok bilik aku snyap jek, takot gak nnt akak tuh tego ke awat aku balek lmbat sgt. . walaweyhhhh. korg nk tau umah aku da rupe kapal karam. kapal karam pon tak la berabok, koto n berbau. malah lagi bersih dr umah aku. . umah aku nih tah la, tatau nk ckap ape. . last2 , akak senior tuh ketok bilik aku n mintak aku mop aer yg berbau tuh. . tak ke mnyirap aku. die yg buat , aku yg kene. . siott jek. . nseb baek aku budak baek, pg td aku da mop. . . satu umah lak tuh aku mop. wangy harum semerbak jek umah nih. . amek kau. . haha.

erk. aku tgh pening nih. tencen lagi. . dgn family , study aku lagi n bla3 n bla3 . . . haihh. bile la bole idop aku nih tade msalah, eppyy, guyang kaki, snyum mcm nangke busokk. ary2 msti nk sedeh, tencen. . bosan la cmni. . idop idop. byk kau aja aku erti kehidupan. syukur Alhamdulillah. .

tadaaaa.~

Posted at 10:15 AM | 0 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -