Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
something for you ;'(
hoh. da lame tak update blog . . sowyy, tade bnde nk story , tuh yg malas nk update. . hmmm. tgh sedeh nih.. sgt2 la tersgt sedeh. . *wahh, mcm isteri ilang laki. haha ;D erk =,= adess. tatau la nape sedeh mlm nih . . hmm. maybe sbb otak nih byk pikir ayiem. . 
ayiem . ? who's that . . ? hehe. kami just kawan yg amat rapat . act, die ade jugak ajak couple . . da byk kali kott . tp aku yg jual mahal bebeno . smpai die kate "satu ary nnt, i akn dpt jugak aty u, psaan u, kaseh syg u, and cinte u. . " wahh. aku yg dengo nih mau tak terbeliak bijik mate nih an. . walaweyhh. tp aku tingat balek diri aku . aku tnye diri aku sndri , sesuai ke kalo aku jd awek die . .? aku da la tak secantek erra fazira , tak sehot lisa surihani , tak segojes agnes monica , tak sebaek wardina . . aku takot kang die dpt malu kalo ade awek mcm aku . mane tak nye , die bole taan jugak kekacakkan nye. pmpuan tgk pon, kunpem nk try usha punyerr . aku maseh ingt lagi time ktowg tgh lepak kt cafe , die pena ckap kt aku "bkn i nk someone tuh sbb rupe paras tp i nk someone tuh ade di aty i sbb tingkahlaku die. . u da cukop baek bg i . . first time knl u , i mmg ingt u nih mngkin org yg kerek . tp lpas i knl u , i silap . . u laen dr yg laen . . u baek , funny guys , pendiam , n yg paleng i tau tntang u nih , u seowg yg lbh pnting an org laen mcm mmber , family n sesape je . . u tak selfish pon ." lidah aku jd kelu , otak tetibe jemmed . . tatau da nk buat ape . mamat nih betol ke tidak . . aku tak rase pon aku jenis yg mcm yg die cakap . erk. aiyakkk.
honestly , mmg aku syg kan die tp aku tatau syg itu lbh kpd kwn or cinte or ape2 je . . aku sndri keliru dgn psaan aku . . die mmg baek . aku suke care die . die adalah laki yg sgt laen dr laki yg aku knl di dunie nih. . die sowg yg siyes , nk joking dgn die pon tgk time nye . takot hangen die tak betol , die naek singe pulak . . tp die bkn jnis pnas baran . die penyabar , suke buat something yg pelik2 , die nih jnis berusaha , n die nih lembot jek tatasusila die . . mmg aku tak nafikan yg aku da single suda bertaon . ade jugak aku couple tp tak siyes pon sbb aku tak rase syg pd dorg . hee ;) yesss , mmg aku sunyi tp da terbiasa dgn khidupan cmnih . . kdg2 ade jugak adek angkt aku tnye pndpat tntang love . so, aku gtau la ape yg aku tau. bile aku berkongsi dgn mereka , tetibe aku ingt ayiem . n terpikir "tade sedikit ruang ke aty aku nih utk die. . " aku pon tatau la , n geleng an pale je . . ape yg aku nk gtau just aku tanak disaketi lagi. . cukop la penderitaan yg seowg laki yg aku syg, cinte buat aku mcm tak bermakne dlm idop die . . sumpah aku setia pd cinta tp mngape aku yg disaketi . 
ahmad firdaus , 
tak puaskah dgn belaian ku,? tak cukop kah kaseh syg yg aku curah selama kite bersama.? apakah kau tak terfikir hampir 2taon kita bersama , kau sndri yg menghancorkan segalanya. . kau tahu aty aku cmne ? betape saket nye . separoh gelaa aku disebabkan kau . sanggop kau buat aku sebegitu rupe . aku tau kau juge terseksa selepas kita break kan. ? aku tau kau juga nangis kerana teringatkan aku kan. ? aku juga tau kau saket aty . . tp tidak sehebatnye saket nye aty aku daus. . ;'( walo hampir bertaon kite da break , honestly aty aku maseh ade rase syg pd kau . susa daus , sgt susa nk lupe an kau . kau laki yg baek tp kau terpengaruh dgn keadaan semasa yg membuatkan kau saketi aku adakalanye . aku sabar dgn kau . aku paam kau . . just aku tak bole sabar bile ternampak kau dgn someone kt pasar malam . sdg an kau kate kau bz di melaka . rupanya kau kua dgn gurl laen kt pasa mlm . itu pon , aku maseh bersabar . kemarahan aku naek apabila kau menipu pulak . . kenapa tidak kau be honest je . .? aku akn maafkan kau . . aku bkn pmpuan yg simpan dlm , mahupon pendendam . 
daus , 
kawan aku salu cakap rugi kau tnggal an aku . . kate nye kau takan jumpe pmpuan sebaek aku lagi . kau nk tau , aku salu touching dgn mmber aku sbb aku rase aku jaad . byk kali menyaketi aty org termasok kau . . aku redha ape yg da jd antara kite . . tp kawan aku bagai tak dpt terima kenyataan . die nk aku eppy . die nk aku smile . . tp . . ,
aku tak bole daus . aku jrg snyum skang . . sbb aty aku maseh ade lagi rase syg pd kau . bile aku hang dgn mmber2 , mmg la aku tak ingt kau . . tp bile dorg ckap psl kau , mood aku teros berubah . aku jd touching . . aku akn tingat kau je. . daus , agk nye kau eppy ke kt cne . ? suda ada ke pengganti diri aku dlm aty kau ke. ? bile aku dpt tau yg kau nk g sabah bln 2 arituh , aty aku cukop berat nk bia kau pergi tp apakan daya . kite da tade papew . . suda nye , kau tak jd pergi . . nape ? adakah sbb aku ? bkn aku yg kata tp kawan kau yg kata . .
daus ,
aku tatau ape kau motif kau dtg balek dlm idop aku . kau text aku , kau call aku . dengar saje sore kau , suda cukop buat bergunung rindu aku pd kau lenyap . . ya Tuhan , apakah maseh kuat cinte aku pd kau daus . ? aku menghargai kedatangan kau semula ke dlm idop aku tp adakalanye aku mara, adakalanye aku saket aty . .tp apepon , aku bersyukur . . n satu aku mintak , jgn la kau mintak aku kembali pd kau semula . takan daus , takan. . . . even aku maseh syg pd kau , tp aku rase aku takan balek pd kau semula . bia la hubungan kite dulu jd kenangan . . kau buat lah haluan kau , n aku buat haluan aku sndri . . tp kite maseh bole berkawan kan.? ? :') aku hargai apa yg telah kau buat pd aku dulu . at the same time , aku berterima kasih pd kau sbb pena menyayangi aku hamper 2taon . mungkin tiade jodoh lagi antare kite . . tape la , aku skang pon maseh berkawan rapat dgn seseowg yg bernama ayiem . die baek . . byk jugak pangai die dgn kau . 
daus, 
kalo la aku couple dgn ayiem nnt . kau doa an kami bahagia ye . . kau nk tau , aku jelous sgt bile tgk kau rapat dgn gurl laen , even kawan sekali pon. . hmmm. it's okeh . . daus , hope kau bace entry nih . special buat kau . aku just nk luah ape yg aku da pendam selama bertaon . . aku lega la ckt bile da luah kt cni. . hope kau bace ni , n kau pikir la balek. . aku tak sala kan kau daus . just aku terkilan dgn sikap kau yg tak jujur . pdhal itu bkn sifat kau pon. . . kau salu nye tak pena tipu aku kan . . baeklah , aku doa an jugak kebahagiaan kau dgn sesape yg kini berada di aty kau yg tlah gantikan tmpat aku. . hope kau bole bahagiakan die . n please , jgn buat die sedeh . .  ;) jgn ulang kesilapan kau pd die ketika bersama aku dulu . kau jage la die elok2 . . n aku nk kau tau yg aku maseh syg kan kau daus , iLOVEyou . . . . . .

baek la , aku rase cukop sampai dcni jek entry aku . aku da nantok . nk tidoo . . .  seary suntok tak tido . erghhh. sgt penat .

nyte bloggers .
salam.~

Posted at 5:26 AM | 4 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -