Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
tension
tencen kah .  ? ? nape ? aiyakkk. nape kau tencen nih eyka ? haaa ? ade owg buli kau kah ? ade owg tak puas aty same kau kah ? cube cite ckt . , ramai nk tau nih . . . sile sile . ,


hm.
tah la. . aku tatau nape . tp aku rase aku mmg tencen gilerr nih . erk. tencen kerr ? tak nampak pon . . ishhh. mmg laa tak nampak aku nih mcm tencen . . aku sukee senyap an sajee n still smile . . :) sbena nye kan kan , aku kan tgh tencen dgn study . tak lame lagi suda FINALLLLLLL . . . omg. ! ! camne nih . ? preparing aku br bape percent jek yg da ready , yg slebih nye belom bngun dr tido nye lagi . bhahahakk

aku nih tak la pandai sgt . dulu time skolah bukan masok class sains tulen pon amek sbjek physics, bio bagai . . . tp skang da masok study kt kolej nih terase mcm kite nih budak pandai sbb sbjek yg tak pena kite jumpe , kini da jumpe . *cehceh, ayat poyoo jek.  mmg putar belit lah otak an . . . lagi lagi aku nih . . ishhh . so, kene la blajar physics semule dr bawah . time aku hang dgn adek ciema 30/10/10 arituh , aku ade beli buku physics f4 n f5 utk rujukan . .

honestly aku cakap mmg aku tak abes abes tencen since aku masok study . . aku tak dpt nk concerate 100% kt study aku . . hm. bile aku tencen , aku kua . . g shisha ke , lepak mamak bawah ke . . tak pon kalo aku mlas nk kua, aku buat la papew kt umah tuh . . . heee :) mungkin korang tgk aku always gelak , senyum , gurau senda tp hakikat nye . . . . . . ,


tambah pulak aku xcident arituh . . byk class aku skip . . mane tak nye , 3 minggu aku tak dtg kolej seyhh . . mule2 xcident . then, kaki bengkak . . after that , 2 minggu lpas tuh demam campak pulak mnyerang diri kuh . . . waduhhhhhh . kau tau psaan aku time tuh . ? ? ? Tuhan jek tau weyhh . bile tingat balek , nanges seyhh . . naseb naseb . . hm

3minngu lpas tuh , aku dtg kolej even kaki still bengkak lagi . aku dtg jek , pk kan final da tak lame lagi da kan. .  mmber kate 2 sbjek da abes silibers iaitu intro in EH n EH . . pehhhhh . tak ke caceng kpanasan aku dibuat nye . . . cuak seyhh . ade byk ilmu aku tlepas . . . so, risau punyer psl . mmber byk sapot aku . . dorang bg notes n soh aku bace . die kate buat takat yg mampu . . yah , aku sndri tatau ape la result aku nnt. at least , aku nk lpas dr pinter 2.0 . . dlm class, aku tnye mmber taget bape . ade yg taget 3 point . ade yg taget 3.xx . . . alahhh. , dorang pandai . . kunpem dpt point camtuh . mane tak nye . dorang br ajo skali da paam . aku nih blurr gilerr . . hmm.


kowg sume doa kan aku ye . . :') kalo tanak, tapee . . aku bkn mintak simpati ke ape ke . . :) heishhh. serabot la otak . grrr. ape bole buat . da naseb . hm. salu malang . btwy, thanx pd yg byk sapot aku . . trutame nye mmber mmber aku . . thanx weyhh. . <3 kowg . :')


:) thanx.

Posted at 9:50 AM | 0 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -