Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
aduhh -,-
maybe entry kali nih agak tak logik . . n agak private .
whatever lah . . 
hoho . 
aku tgh bendera jepun nih . cepat je kang kalo nk mara . 
so, jgn buat aku cpat naek darah yek . . 
actually , aku tgh mengalami sengugut yg tak dapat lagi aku nk menahan nye .
aku rase ini second time aku kene yg paleng terok . .
pehhhh
sumpa mlm td aku tak dpt tido . 
asyek nanges jek menahan kesaketan sampai la ke pagik td. . 
aduduh
skang still saket lagi nih. .
kalo sengugut biase seary jek .
nih yg terok nih mau 3 ary rase nye mcm sengugut yg terok aku kene first time dulu . .
uwaaaaaa T_T
mamaaaa . , 
saketttt looo . . 
grrrr.
dok cni tak tenang , dok cne tak tenang . .
buat ituu rase tak sedap , buat ini rase tak sedap .
bile bareng pulak , kejap pusing cni , kejap pusing cne . . 
sume tak kene .
saket gelaaa. ! ! ! arghhhhhhh
ya Tuhannn , cepat la sehat kan aku nih . 
-,-


Posted at 4:41 PM | 0 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -