Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
berdosakah aku . ?
begitu pantas mase blalu . . aku sndiri tak seda ia blaku dgn begitu pantas skali . . aku hanye manusie biase . aku seperti yg laen jugee yg inginkan kesempurnaan . . kesempurnaan dr segi fizikal , mental , begitu jugee perhubungan dlm kelurga , persahabatan , dan perhubungan dlm percintaan . . suda dugaan , skali lagi aku diduga dgn satuu lagi dugaan yg diamanahkan oleh Allah SWT kpd aku . .

awak . . ,
ke mane awak pegi . ? nape awak senyap jek . ? nape saya text awak , tp awak tak rep . ? saya nk call awak tp saya takot . saya takot awak marah . . takot sgt . . awak , bg la saya ruang utk saya ceritakan bnde sbenar . . saya harap awak bace entry nih abes abes . taw taw . . ? T_T

awak . . ,
saya tahuu awak mara saya bukan . ? awak terasa dgn saya bukan . ? awak saket aty dsbbkan saya bukan . ? saya sgt sayangg awak tahuu . . saya tak niat nk buat awak camtuh . saya bukan tikam belakang awak . SUMPAH tidakk. ! ! ! saya sayangg awak . saya anggap awak seperti jantong hati saya ouh. -,- 

awak . . , 
awak nk tau , saya sanggop buat ape sajee demi awak . . nk jage psaan awak punyerr psl , saya sanggop . . si DIA salu ckap mcm mcm psl awak . ade yg salah , ade yg betol . . bg saya , awak betol sajee . saya marah DIA walopun saya tatau same ade cite DIA benar ataupon sala . . saya ttp anggap DIA fitnah awak , buruk buruk kan awak . . awak nk tau , saya jd sgt marah  bile DIA ckp awak ini , ckp awak ituu . utk pengetahuan awak , saya tak pena lembot pon dgn DIA . . malah , saya kasa dgn DIA . . tak pena skali pon saya lembot dgn DIA . .

awak . . , 
saya mau terangkan sume nye pd awak tp saya takot . saya takott sgt sgt kalo awak marah . bile awak marah , saya akn pikir yg awak benci saya . . kalot bukan ? tp itulah yg salu saya pikir kan kalo seseowg tuh sdg marah . . bg lah ruang pd sayaa utk saya jelaskan sume . saya tamau awak pikir bukan bukan . .

awak . . ,
saya rase awak pon da tau kan yg DIA salu contact saya . . saya pon da story kt awak kan kan . .
okeh , DIA mmg salu text saya . tnye psl awak . . salu sgt die tnye "ikaa , polan tade tnye psl aku.?" respond saya salu nye "tah . ." DIA salu bengang dgn saya taw awak . . saya salu sgt tak rep text DIA . . sbb nye , saya tamau awak pikir kami ade papew affair ke ape ke . . sekali lagi , saya tamau n tanak awak pikir kami ade papew affair ke ape ke . . . . kalo saya rep pon mcm nk tanak jek . . tp DIA ttp tak putos asa , ttp jugak text saya tnye "ikaa , betol ke polan da ade pakwe. ?" erghhhhh. part itu yg saya tak sanggop tuh . . nk bace text itu pon rase tak sanggop sgt dah . . sbb saya tau DIA sayang awak . bile saya gtau yg awak da ade boy ke ape ke , msti DIA sedeh kan . . so , yg tbaek nye , saya tak rep jugee text DIA yg ituu . .

awak . . ,
betol la DIA mmg nakal . huh. sumpah saya tak suke . . itu psl lah saya benci DIA . . saya salu sound DIA , marah DIA , kdg kdg tercarot jugak kt DIA . . arhh. padan muka DIA lah . . sgt tak suke tahuu . .

awak . . ,
teros terang saya kate kan DIA pena ajak saya couple. tp saya bangkang . alasan yg saya bg , "kau gelaa . ? kau tuh ex polan . . polan tuh twin kesayangan aku tahuu . . kalo die tau kite couple , ape die kate nnt . . tntu die benci aku tau tak. ." awak , saya marah DIA . . nmpak kan betapa sayang nye saya pd awak T_T sumpah saya tamau kehilangan awak . .

awak . . ,
byk kali DIA pena ajak saya couple dgn nye . . kate nye DIA suda mule sayang saya , DIA kate lagi saya byk menyedarkan DIA . . saya sering ingtkan semula awak kpd nye , tetibe DIA moody . huh. benci nye sayaa . . berkali saya ingtkan DIA . . n saya pena pesan "kalo kau sanggop , kau tnggu lah . . walopun amek mase yg agak lame . aku pcaye ia nye akn kembali pd kau semula. . " tp DIA ego tnggi sgt . susa nk ckap dgn owg yg ego tnggi nih . . hm. saya pulak maken menyampah dan benci . . . tp ade satu hari tuh , tah kenapa saya dpt merase kan perasaan benci itu betuka 'sayang' . . .
tapi. . . . ,
saya dpt elak kan jaoh jaoh dr perasan tuh sbb saya maseh sayang kan ex saya . . sumpah , wak . ! sumpah saya tade psaan sayang lagi pd DIA . . sumpah. ! T_T

awak . . ,
skang saya nk cerita pulak psl arituh yg buat kite jd tak bape nk baek skang nih . . awak , nk tau tak ? saya paam psaan awak yg sgt rindu kan DIA . saya cuba tabah kan awak . tanak awak sedeh . . awak , saya kan nk awak sentiase eppy sajee . saya lemah semangat bile awak cite kan psl boy awak pd saya mlm tuh . . rase nk nanges pon ade . . mcm mcm saya pikir kan utk awak . n lastly , pagi esok nye , saya decide nk text DIA walopun telah hampir bape minggu tah saya tak rep text DIA . . . saya sndri text DIA "weyh , sape yg ade kt hati kau skang.?" die blurr . tp saya tnye lagi soklan yg same . . awak nk tau ? die rep "tah , tnye la hati aku . ." saya geram tahuu . saya marah DIA n soh DIA jawab betol betol . . n akher nye , DIA jawab "polan n kau . ." saya jd lagi marah . n saya jawab "pale otak kau nk sayang dua owg skali gus . . aku tau kau sayang polan kan . ? " then , DIA rep ya. . . . . saya mintak DIA tnggu , saya advice DIA n mcm mcm lagi . DIA pon paam . saya ingtkan DIA akan tnggu . . tp sbena nye tak , DIA ajak saya couple lagi . .

awak . . ,
saya dan DIA mmg tak couple . sumpah wakk. ! T_T saya sayangg awak lagi dr DIA tuh . . saya tamau awak pikir saya perampas ke , ape ke. . . saya tau awak kan kuat jelous . n awak pena ckap pd sayaa "--- tamau owg laen rampas hak yg pena jd milik --- . . " haa , awak ingt kan ? saya simpan lagi taw n ingt lagi . . awak , sbena nye saya jd mangse keadaan . sumpah saya tak terdetik pon nk couple dgn DIA . . yg saya tau n yg salu saya pikir hanye nk kan awak dan DIA bersatu hati semula . . tp nape awak ckap yg saya da couple dgn DIA . ? ?  ohh , tidakk wakk. sgt tidak benar ituu . .

awak . . ,
saya tak pena tipuu awak . . saya tak berani nk tipu pd owg yg saya sayangg . . sumpah wakk T_T hmmmm. saya tatau nk ckap ape lagi dah . . tatau nk write ape lagi dah T_T saya da tak bole concerate pd study sayaa . . pdhal isnin nih da final exam . . adududuh . saya tak dpt nk cool kan diri saya . saya salu tringat awak .saya sdg menanges sambel buat entry nih.

awak . .,
saya mohon sgt kalo la awak maseh sayang saya , maseh anggap saya kawan = twin awak , sile lah contact sayaa , tak pon mscall la sayaa , bia saya call awak . . saya rindu awak . sumpah sgt rindu pd awak . . mohon kemaafan kalo saya buat awak saket aty . saya tak niat papew . saya sndri tak hingin nk jd smpai begini . . awak , saya mohon sgt . . . . contact lah saya . saya sdg tnggu awak . . saya yakin awak akn contact saya kan awak . ? kan kan . ?  iloveyou. ! !
T_T

Posted at 7:41 PM | 2 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -