Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
ciss. ! si bedebah.
oh . ,
rupenye dlm diam ade juge yg kutuk aku belakang belakang ek.
pehhh
mnyirap siott.
tah ape dose aku kt kowg yg nk mnugutok aku pon,
aku tatau lah.
aku slame nih tutop mulot jek.
papew kowg ckap , aku on sajee.
anggok sajee.
okeh sajee lah.
hey hey.,
aku da malas lah nk gaduh , nk cari psl , etc.
cukop la dulu zaman skola aku da buat mcm mcm.
bkn buat bnde terkutok ke tak senonoh ke ape.
maksud aku nakal.
suke cari psl , suke buli n mcm mcm lah.
aku penat la weyhh.
penat sgt.
itu psl aku diam sajee.
mlas la nk gado ke ape.
tp ade yg nk cari psl dgn aku.
hey pmpuan , menyesal gelaa aku kawan dgn kau do.
naseb ade yg story kt aku,
kalo tidak sampai bile tah aku takan tau.
pdhal kau rapat dgn aku.
sumpa weyh , sumpa menyesal gelaa kawan dgn kau.
helloooo.,
aku sedar siapa aku lah.
aku tak cantik pon tade la pasan aku nih cantek.
tade la nk bajet 
nk g usha jantan tak tentu psl.
tp kau tuh.
da la berdaki , pasan cantek pulak kan.
snap pix , posing mngalahkan model.
pui.
aku sedar aku tak hot
aku tak se-GOJES kau 
aku tak se-famous kau.
aku tak pena mng-hot-kan diri aku weyhh.
aku syukur dgn ape yg aku ade sajee.
n lagi satuu.,
aku tahu aku nih tak lah reti ber-speaking
kau reti speaking. . so, nk kecoh lah ?
hah?
sedar lah weyhh , jgn nk berlagak sgt la.
Allah tuh Maha Berkuasa
kalo die rase nk bisu kan mulot taik kau tuh.
bkn takat nk speaking , kau nk ckap sepatah haram pon owg tak dpt dgr tahuu.
woii pmpuan.,
kau tau tak baek buwokk kau pon, 
aku anggap kau kawan 
tp kalo da belakang aku , kau kutok aku. 
tak ke sial name nye tuh kan.
apsal kau tak straight jek ckap dpn aku?
mngape perlu kutok aku belakang belakang sajee?
takott.?
nah , amek nih.
fist time aku bg kau,
middle finger lah utk kau weyh.
aku malas nk cite pangai buwok kau kt cni.
nnt ade pulak mulot laen kate aku mereka cite lah,
kate aku pmpuan ape lah.
baek aku tutop cite jek.
hey hey kau,
erk.
ape name kau yek.
oh yah.,
actually , aku bukan tak ingt name kau
tp name kau pon aku da jijik nk sebot tahuu.
woiii.,
terimakasih banyak banyak 
sbb kutok aku.
bagus lah kau nih.
cerita yg sgt hebad.
thanx sgt sgt weyhh.
aku maafkan kau.
tp
lpas nih aku tak hingin ade papew dgn kau ag da,

Posted at 3:42 AM | 5 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -