Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
perlawanan antara aku dgn. . . *kelakar
tgh mlm td aku still on9 sampai kul 4 pagi kott . . cuace agak sejok pulak . hujan jek keje nye . . so,  gegel la badan . . da la tak bape nak sehat nih . . badan lemah , rase nk demam , tekak saket , batok lagi . . hm. n then , tgh mlm td jugak lah trase mcm nk g toilet . . rumah aku nih suke gelap gelap . bak kate mama , jimat api . . . ehehehe. aku tak tahan sgt dah nk buang aer nih . so, aku rush lah . . cepat cepat aku bukak lampu bilik aer , masok , kunci . . . pusing nk ke lubang jamban . . nahhh , amekkkkk kauuuuuuuuu . . . . . . . LIPASSSSS. ! ! ! ! bertenggek jek kt dinding , nampak aku . die tak tentu arah . . . mau tak caceng kepanasan aku dibuat nye . same same tak tentu arah . . aku terlumpat cni , terlumpat cne . . dgn laju nye , aku bukak pintu n kua . . . brrrr . euwww. lipassss . . terbang pulak tuh . so jijik lahh . . eeee . menggeletar badan aku lepas tuh . eee . geli . . erghhhh. sbelom nih nampak lipas pon tak lah seterok ini aku rase geli . . aiyooo. sgt mnyeramkan lo . .  aku geram punyer psl . yelahh , die ganggu aku nk buang aer . aku belom sempat lagi kott nk kencing . sengal jek -,- so, aku kejot mama yg suda tido dgn nyenyak nye tuh n tanye mama mane spray nyamuk . then , aku g bilik aer . nk masok aku still geli . aku kuat kan semangat masok n fire itu lipasss . hah , idop lagi tuh . . siap berlari ke cni cne . . hoii lipass , penat tahu fire aku nk keja kau . . grrrr. aku fire jek . . fire fire fire . ! ! ! hahaha. da lah fire aku bermata dua . peno bilik aer tuh dgn asap aku keje kan . . busokkk. ! naseb baek aku tutop mulot . kalo tidak , dgn aku sekali dah tink tonk . . fire lagi . hah . . , padan muke . die suda mule pening . aku teros mem-fire nye . . itu lah , sape soh kaco line aku nk membuang aer kecik . kan da kene . . haha. amekkk kauuuu . . . fire lagi . . bile die da tonggang tanggek *ayat br yek kawan kawan. aku pon fire ckt lagi . . n last last , badan die tak gerak . . yesssss, die da mati . . yahoooo. aku menang . perlawanan antare aku dan lipas dimenangi oleh aku . . yuhuuuuu. gumbira . . akhernye , br syokk buang aer . . lame kot taan . pehhhhh.

keesokan hari nye. ,
nk mandi nih . masok jek bilik aer nk tgk ade lagi ke lipas tuh kt tempat die mati tuh . OMG. ! dah tiadeeee. . . .  mane pegi lipas tuh . ? ? ! mama buang kah . ? abah buang kah . ? atauuuuu . . . . , li li pas tuh ma ma seh hi hi hik dop lagi. ? ? dan die lari menyelamatkan di di ri  die. ? adakah semalam die tak gerak kan badan tuh hanye ber ber la kon kon semata mata nye . ? ? ? arghhhhh. tidakkk. . aku mandi pagi tadi sunggoh tak aman tahuu . . kejap kejap tgk bawah , atas, kiri , kanan . takot takot lipas tuh ade lagi , kot termuncol tibe tibe , tak ke heart attack aku nnt . . parahhhhh. -,-
hey lipas , mintak maap la yek aku fire kau smlm . haha. tuh lah . . kau jahatt . sape soh ganngu aku time nk g buang aer . ke kau nk ngintai aku hah. ? ? ishh -,- cian kau kan . tah mane kau berambos agknye . jgn kau muncol lagi sudaa . aku fire fire kau lagi nnt . kalo nk rase , buat lah lagi . . eh eh , kau kahwen kah lipass . ? ? kau da ade pacar kah . ? ? maaf la yek . tak sengaja pon nk fire kau . lenkali jgn ganggu aku sedap sedap nk buang aer tahuu . ekekeke.

Posted at 5:20 PM | 0 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -