Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
lepasan perasaan :')
okeh , utk entry kali nih . . aku just nk perbetol kan ape yg da tak betol slame nih . . hm. hope kowg bace entry nih n kowg paam la psaan aku slame nih terhadap kowg . . . ramai ckap aku nih famous lah , lupe kawan lah , lupe adek lah . . n paleng aku sentap bile ade yg ckap "ramai yg sayang kau eyka , kite nih sape jek . . mybe tak penting bg kau kott . ." ya Allah , ape kowg ngarot nih haaa . ? ? kowg penting bg aku tahu tak . . sape kate aku famous ? sape kate aku lupe adek adek aku . ? sape kate aku lupe kawan kawan aku . ? ? sape sape . ? ? ? kowg yg lupe aku atau aku yg lupe kowg . ? ? aku salu text kowg . . even aku bz camne skali pon , tak pena sesaat aku lupe kan kowg weyhh . . . tp kowg . . . . . . ? ? ? ? siap kowg aseng aseng kan aku lagi . . kau ingt aku tade psaan ke . ? ? tgk cara kowg pon , aku tau lah kowg aseng kan aku . tapayah aku nk tnye lagi . . yah , aku seda sape diri aku . . aku tak secantek kowg , tak se-hot kowg , tak se-cun kowg tak secomel kowg. . . aku tau sometime ade yg trase dgn aku  . . yelaa , msti ade yg rase iri aty bile aku tak tules name kowg kt wall ke or kt tepi belogg aku nih . . hm. act, bukan aku tak sayangg kowg . . sayang . sayang sgt2 . . tp byk name . . lagi pulak , kowg sayangg aku ke haa. ? ? ? tak pon kan . . hanye mulot kate ye , tp dlm aty . . . . 

penat weyhh . penat sgt . . mulot ckap manes tp aty . . hm.  aku salu penting kan kawan kawan , adek adek , family . . papew hal pon , aku pk kowg dulu br diri aku . . tak cukop lagi pengorbanan aku . ? ? aku kalo da sayangg , sayang sunggoh weyhh . aku sanggop buat ape sajee . . tp kowg sedetik pon tade nk hargei . aku tak minatak papew , aku tak mintak aku dihargei mahupon dilayan stiap mase . . at least , kowg ingt lah aku . . kalo tak sayangg , ckap tak sayangg . . jgn diam kan sajee . . 

aku trase sgt bile . . ,

manusia A : sayang kamoo ketad ketad . .
manusia B : yelaatuhh .
manusia A : ya Allah , sumpah sayang A sgt sgt . . kau sowg je twin terhebad . siblinx poeber. ! even laen mak bapak . haha
manusia B : thanx sayangg . hee

tgk dialog td tuh . . mnusia A ckap , B sowg jek twin die sampai bile bile . .
pdhal . . ,

manusia C : hallooooo. ~
manusia B : hye hyeee .
manusia C : loveyou . .
manusia B : kau twin terhebad la sayangg . loveyou tooo . hehe

[hanye contoh cerita utk jd pengajaran]

tengokkkkk . . , ape name nye tuh . ? ? adek adek aku , kawan , bla3 salu kate camnih pd aku . kate tade akak laen , tade twin laen . . aku caye sajee . . pdhal byk lagi kaka n twin yg die ade . jaoh lagi cun dr aku pulak tuhh . . tak ke saket aty aku nih . . trase taw . . tak pk ke psaan aku weyhh . ? ? tak kesa lah bape pulaoh akak or twin yg kau ade tp saket aty bile mulot kau tuh manes sgt bekate-kate . . trase weyhh , trase sgt . . sometime kawan kawan tanak ckap dgn aku . . aku ckap , sume snyap . . sume buat hal maseng maseng . . bile aku tnye lagi, sume still buat bodo lagi . . bile aku tnye kuat ckt lagi br lah sume tnye balek n buat buat tatau . . ade mase nye belom aku abes ckap , kowg da potong ayat aku , teros kate tatau la ape la . . then , bile aku ajak teman g mane mane ke . . kowg tanak pon teman . aku ckap dlm aty aku "tapeeee , dorang pnat kott . . " pdhal pnat sbb ape . . bkn kowg buat papew time tuh . . kalo kowg pasan , aku jrg gune harte kowg . aku lebih suke gune harte aku sndri . . cntoh nye mkanan ke , aer ke , alat tules ke , ape ke . . . . aku elak dr pinjam kowg punyerr . kcuali mmg da tpakse pinjam kowg punyerr harte . . kowg saluu pinjam harte aku , makan mknan aku . . aku tak heran pon , tak amek kesa . . n tak bkiree pon . . amek la weyhhh . ini sbb aku sayangg kowg , amek la . . kowg tak pk lagi pengorbanan aku utk kowg . ? ? ? ? aku tak suke tgk kowg sedeh . bile kowg sedeh , aku try eppy kan kowg tp kowg ckap aku bz bodyy . . :') tapee , aku tetap eppy kan kowg jugak . . . bile aku yg sedeh , aku akn snyap kan diri n cube utk snyum . . aku tak pena tunjok kedihan aku kt kowg . . kcuali kalo da tak tertanggong lagi . . . . 

ade ckap aku suke berahsia . . yah , mmg aku suke berahsia . . aku resie kan byk cite dr kowg sbb aku tanak kowg riso . . tanak nyusah kan kowg . tanak kowg pening pening pale hanye di sbb kan msalah aku . . aku mmg tak sukee nk gtau kcuali kalo aku da tak taan sgt . . . :') tp llaen pulak jd nye . kowg kate kowg tak pnting la bg aku . . ape la itu la ini la . . stoppp la weyhh , jgn buat andaian sndri . . aku tak suke tgk kawan kawan aku susa . bia aku sowg jek susa . .  kowg eppy , aku tumpang eppy . . kalo kowg sedeh , tau tak aku camne . . sparoh mati weyhh . . . aku tau kite manusia biase . ade lemah nye , ade kuat nye pd stiap mnusie . . tp aku bkn nk sume yg tbaek . at least , kowg tunjok kan la rase sayang kowg pd aku . . *itu pon kalo sayangg lah. kalo tak sayang , ngaku sajee . . aku tak mara weyhh . ituu haak kau . aku tanak papew . just aku nk persahabatan kite , hubungan adek bradek . . 

aku tau aku tak cantek , tak lakuu . . tade sape nk kt aku . . tade sape nk bkawan dgn aku . . thanx weyhh . . aku hargei sgt . . walo cmne pon kowg sume buat kt aku , aku ttp sayangg kowg sampai ujong nyawe aku . . aku hargei sgt sgt . . thanx. thanx damn much . .  :') sobs



Posted at 1:07 AM | 4 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -