Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
adek adek adek
hyee sumee . uhuk uhukk . aishoo . ter-batok lak . sowyyy :) hehe. tak bape sehat nih . tuh yg ter-batok jek tuh ;p sbena nye ade satu bnde nk kongsi dgn u guys . bg aku ini agak interest . . nk tau ape die tuh . ? heee. bace nih kasi abes okeh ;p

adek angkat . ? no . .
bg aku tiade erti angkat angkat dlm idop aku . mereka sume aku da anggap mcm sibling kandong aku . . psst , meh cni nk bisik ckt kt tinge kowg . . ehem. kowg nak tau tak aku kan kan kan lebih suke ade adek dari akak n abang . . syhhhhh. jgn kasitau sesape taw . rasie kite jek ;p haha. lagi bagus ade adek perempuan dr adek laki . . sbb adek perempuan lbh cpt paam aty akak nye . . n bole share papew . . kire adek n akak bole jd kamcing la . . ngaaaa. kalo ade adek laki nih , bg aku mcm terase diri famous lak . betol weyhh , tak tipuu . . aku ade sowg dua adek laki . mmg aku rase diri aku mcm famous smcm jek . . *statement ta logik tp kenyataan.  ituu pasal aku jrg text dowg . n skang pon rasenyerr dowg da tuka phone numb . . so, yg lepas bia lepas . .  just say goodbye for them :)

seriously , skang aku tiade ramai adek lagi . . dulu time join speesh , mmg ramai lah kan . tayah ckap lah bape owg . mmg tak cukop nk kire dgn jari . . nk campo jari kaki pon belom cukop lagi . . . haha. tp skang bole kire gune jari tangan jek weyhh . . *alah , sodeh heh ;p bile aku text tanye kaba , ade jugee manusia nih bole tanye lagi nih sape . . grrr. akak sendiri tak knl . . mmg aku say goodbye . . da luak adek :) akher nyerr , skang tinggal bape jek adek aku . dlm beberape owg tuh , aku br meet sowg jek . . haa . , kowg caye tak . ? tak caye . ? hoho. kalo tak caye , bukak sini utk kebenaran nyerr . . haa . die la owg first adek aku yg aku meet antare beberape owg adek yg aku ade . . twin pulak , aku meet sowg jugee . mmg sayangg gelaa lah kt twin aku yg sowg nih . nk tau sape . ? ? ? nah klik sini . . hee. die mmg tbaekk bah :)

da lari topik nih . ish. dah dah , patah balek pd cite tentang adek . . okeh , kowg kowg sume . ape yg aku nk cakap nih kalo terase ke ape ke , mohon ampun dr ujong kaki ke ujong rambot yek . . aku just teros terang jek . heee :) n kpd adek adek , sowy kalo cys aka kaka ter-over :)

- aku sayang adek aku . . kowg un tau aku kalo da sayangg , sayangg sgt . . tp skali da benci , sowyy . . .

- aku nk adek aku jd manusia yg bguna , baek , jage tingkah laku . .

- aku sanggop buat ape saje demi adek yg aku sayangg sgt sgt . . aku nk yg tbaek utk adek . bia aku susa , jgn adek yg susaa . . aku tamau camtuh . .

- aku agak sportink dgn adek . . n aku tegas jugee . kalo adek buat sala , jgn kecik aty kalo akak mara . .

- salu nye kalo adek buat pangai , aku mmg hangen . dowg tgk text aku rep smcm jek , dowg da tau la aku hangen . . satu cara aku aja dowg , aku tak text or tak rep text or diakhiri text dgn ayt smcm jek . . bia dowg rase sebe sala , tak tenang , resah , tak tentu arah n papew je lah . . . tp kalo aty kamoo tuh da keras , tak rase papew pon bile aku buat camtuh , tatau la kan . . *upss, sowy . . bkn kutok taw. aku bkn nk berlagak ke ape . just nk aja mereka supaye jgn buat pangai . akak mau kamoo jd budakk yg bguna , baek kpd sume owg . . akak nk yg tbaekk utk adek jugee . .

- kalo adek dlm kesusahan , contoh nyerr tade topap , aku belanjerr . . *bkn nk berlagak ye kalian. sometime kalo rase mood baek , tgh kaya pulak kan , aku sendiri belanjer adek topap even die tak mintak pon . . sbb ape , sbb aku sayangg adek la weyhh . . . sape tak sayangg adek oiiii . . . . haha

- kalo meet , aku bg duet kt adek . . sayangg adek oii , amek duet nih ye . . die tolak . ? ? tak kiree , amek jugee . rm5 tak layan . ? amek jugee . . sayang aku kan dek . kalo sayang , amek . . . nk tolak tolak pulak . pok kang mau . ? ? ? ;p hehe. so far , aku bg adek tade la rm5 . . pehh. layan rm5 ke dek . ? ? hehe.

- aku lebih suke senyap . tp ade separoh dr adek nih buat aku mcm "BAJU" . . grrr. rase nk pakai , cari aku . . rase tanak pakai , campak aku . .

- sejujur nye aku nk gtau , adek yg paleng rapat dgn aku + still contact aku + salu tanye kaba aku adalah adek ciema , adek sasa , adek lyly , adek meera . . ituu saje . *yg tade tuh sowy, kamoo jrg contact akak. huhu. btwy, ily. !




hm. ituu sajee aku nk share dgn kowg . . entry nih sgt lah interest . . sbb. ? ? tah lah . . mmg interest la bg aku . . huhu. keyh lah . .
chaww.~

Posted at 4:48 PM | 2 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -