Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
BFF ♥
♥ ♥ Best Friends Forever ♥ ♥

ingt aku yg nakal nih tade bff ke . .
ade taw. ;p ekekeke
nak knl tak dgn dowg . ?
jom , aku knl kan sowg sowg kt kowg sume ea . .

1. NOR FATEHAH BINTI IBRAHIM -aten-


kami da bkawan lebih dr 7 taon . . 
haa, kowg caye tak . ? tak caye eh . ? caye la weyhh . .
since aku dajah 5 da knl die , kawan dgn die sampai skang . .
kowg nak tau umo kami jaoh beza meyh .
dia dilahirkan taon 1995 , aku 1992 . .
die mmg baek dgn aku . . sgale rasie aku , die tau . .
bole dikire 100% la die tau sume pasal aku .
aku nk cite papew kt die un , aku tak rase takot nk cite .
die paam aku . . die tau aku camne . . die da masak sgt dgn pangai aku . .
even die 3 taon lebih mude dr aku , tp die matured .
just sometime je la kalo ktowg nk memanjer ke guwau senda ke br la ktowg nih kebudak-budak kan . .

weyhh . ,
kau sayangg aku tak . ? hee
thanx jd kawan aku sampai skang .
kan aku cakap , ade jodoh tak ke mane .
aku da stay kl pon , kite still contact lagi kan kan .
kau kate ayah kau kene tuka ke johor .
kau tak aku masam gilerr bile dpt tau kowg kene pindah sane .
jgn ouh pindah , stay jek la kt tampin . . :(
weyh . ,
ingt tak dulu time kt berek polis uwh ,
kau , aku , ema asyek btige . . 
nak ke mane mane mesti btige . . 
da la pulak tuh maseng maseng sume umo laen laen . haha 
pastuh , ade yayang pulak , imah , nisyaq . .
kau nk tau tak , act kan aku tak sangke kite bole kawan sampai btaon lame camnih taw .
padahal dulu aku closed dgn yayang . ingt bff dgn die la sampai mati . .
tp da die pindah batu pahat , teros lost contact . .
last last , kite yg jd bff sampai ke arinih . .
huhu
ingt weyh , sampai bebile pon kau tetap kawan aku . 
aku da anggp kau mcm bff pon .
sayang kau weyhh . !
thanx paam aku :')
_________________________________________________

2. PUTERI IZZATUL ERMA BINTI MUSTAPHA -put- / -puteri-


yeahh 
die pulak .
die nih taikoo . haha
tade la , guwau je la . .
antare ramai kawan kawan , bff bff aku sume . . die yg paleng masok aer .
nak kate gelaa tidak , tp gelaa gelaa .
mmg eppy la kawan dgn die . .
die matured ckt jek , die nih ikot pale otak die jek kalo papew hal .
mmg wa tabekk springgg la kt lu derrr ;p
byk rasie pasal die , aku tau . .
die lebih sng share dgn aku sbb aku suke advice die .. 
wahhhh. gituu . . ;D
kami kawan since f4 . .
act , kami da knl since dajah 3 lagi . ktowg satu skola n satu class pulak an . .
time tuh ktowg kawan kawan camtuh jek .
kdg kdg die umpat aku , ade jugee aku umpat die . .
konon nye time tuh die mcm poyo jek ;p
nyampahhh . haha
tp masok f4 , class ktowg ade bape belas jek .
pmpuan 9 owg . . 
so, sembilan sembilan tuh jd ngam n rapat .
n akhernye , sampai skang yg melekat nye adalah aku n die nih la . .
yg laen rapat jugee tp maseng maseng lbh byk buat hal sendirik .
jrg contact . . 

oit minah ,
haha
thanx sudi kawan dgn aku sampai skang .
dulu kemaen lagi buli aku , kutok aku . . ;p
tau la aku buwokk an. -,-
tp aleh aleh skang da jd rapat . siap kongsi mak bapak pulak an .
kelaka betol la kite nih . haha
da 2 taon lebih kite kawan rapat kan kan . ?
huhu
sayang kau lebih . awww <3
________________________________________________

3. NOR SHAMSIAH BINTI MAZLAN -cham-


wuuu.
anak tokeh getah .
kaya kaya .
hahah. 
dulu time f1 ke or f2 tah , ktowg pena ade ckt konflik .
die clas laen , aku class laen . .
act , die cakap kt kawan aku bella yg aku nih itu la ini la .
then , aku soh la bella ckap kt die kalo tak puas aty , nnt aku panggel ayah aku .
bella da gtau die , die soh bella ckap balek kt aku die bole bwak abg die . .
walaweyhhhh . sumpah wa tade takott punyerr lah macek .
bluwerkkkk ;p
masok jek f3 , ktowg baek la ckt ckt . . 
masok pulak f4 , ktowg jd rapat gelaa sbb ktowg da satu class .
sampai la skang ktowg still kawan rapat , just jrg text . .
yelaa , maseng maseng bz . . aku n put jek tak putos putos asyek texting jek .
haha
die same mcm put , kami da bkawan 2 taon lebih suda  .
cepat betol mase blalu kan weyhh .
die nih besa . tak gemok tp badan die jenis besa .
da mcm laki wooo .
walaweyhh .

ouitt , weyhh . ,
kau pon aku nk bterima kaseh sbb sudi kawan aku .
kau best doe .
dulu mmg aku pikir kau mungkin poyo la .
tp lame lame knl kau , sbena nye kau okeh .
syokk la kawan dgn kau .
hope kite jgn lost contact taw taw :)
sayang kau doe . !
________________________________________________

4. NORZALEHAH BINTI AMINUDIN -leha-


maken lame maken cun !
skang die masok f6 same dgn cham . .
da la cun , tinggi , slim , opkos maken hot la kann . .
ramai budak try usha .
wuyoooo.~
die baek sgt .
f1 sampai f2 tak bape layan sgt la . die buat hal die , aku buat hal aku . .
masok f3 , btego la kalo jumpe ke tserempak ke ape .
masok f4 , teros jd rapat . .
die tau byk pasal aku .
kalo aten tau pasal aku 100% , tp die nih lebih kurang 80% la kot .
die pon byk share cite dgn aku .
kate nye share dgn aku , bestt . . 
*byk la kau best leha oii . ;p

lehaaaaa . , ;p
thanx weyhh , aku susa kan kau ek .
dgr masalah aku , dgr luahan aku , teman aku time aku down .
kau byk bg aku advice , kate smangat .
thanx weyhh .
tak dpt aku balas jase baek kau . .
just aku doa pd Tuhan moge kite jd kawan n takan putos sampai bebile .
papew pon kau mmg pendengar terhebadd .
haha
sayang kau . !
________________________________________________

5. NURUL AMIRA BINTI ABD AZIZ -miera-


minah nih sweet . aku sukee tgk muke die bah ;p
kalo kowg tgk die depan depan , die comel taww .
skang imej die da laen .
dulu die mane pakai tudongg tp skanggg alim btudong .
wow ! btambah comel . .
sekian bzaman lame nye die idop dlm dunie cintan cintan nih .
skang die suda single mingle triangle semula bahh . .
so, sesape nk usha die sile isi borangg yek .
haha
aku n die da bkwan rapat since f4 jugee .
dulu die satu geng dgn put . .

miera . ,
thanx jugak weyh kau rapat dgn aku .
n aku besyukur kau dgr kate aku time yg kite sume ade konflik tuh . .
tak sangke lak kau akn dgr ape aku gtau .
sowyy la kalo ayt aku buat kau nanges .
aku just nk kau bukak mate .
:) 
papew pon aku sayang kau .
thanx sbb byk dgr ape masala aku .
kau matured . byk paam pasal aku .
thanx weyhhh ;')
_______________________________________________________________

ade lagi kawan laen yg rapat tp mereka tanak text dgn aku .
sedeh betol . .
papew pon aku tetap anggap mereka bff aku juge sbb knl da btaon pon .
sayang kau ida , zaty , bella , ecah , fadz , bla bla bla. . 

bff saya . . !
mereka nih mcm tulang blakang saya .
thanx guys . 
sayang kamoo lebih . !
:')

Posted at 2:38 PM | 2 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -