Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010

hahaha.  assalamualaikum sume. :) salam satu Malaysia juge pd sume . . ye mured mured , kali ini saya mau kasi tau pd anda sume tentang sesuatu . mau tau apekah itu . ? ? 
sile bace kasi abes haa . , ;p

BPM atau lebih dikenali dgn BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010 . . kawan aku dok sebok soh join and buat entry pasal BPM nih . . mule mule tak paam tp kawan aku xplain. rase mcm interesting jek . so, aku pon buat la . . syok jugak bace pasal BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010 . . sbb die buat persaingan secare sehat dan bersih . suke suke :) 

okeh , now nk cite pasal mule mule join blogger nih . . 
haihh. kenangan tuh . hehe :) ini die first entry yg aku buat mase mule mule join blogger >>welcome << entry nih simple jek . haha. tarekh mule mule aku join blog nih 21ogos2010 . . yg meng-edit blog nih abg angkat aku kt iwan af8 cb , name nye abg ayed . . die pro IT kott . . die dj radio dah skang . . huhuk :) selaen tuh ade jugak entry pasal ini >> tak paam << entry nih pon kire perkenalan aku dlm dunie blogger nih jugak la . . *termasok ke? haha :)

hm. kpd sume blog yg dicipta dlm tahun 2010 , 
mari becerita pasal BPM nih . join la skali . . dapat jugak kenalan baru :) mengeratkan lagi silaturrahim . . i loikeeeeeeee. ! ! huhu :) tak kire la laki perempuan , tua muda mahupon yg lebih tua dari kite . . marilah ramai ramai lagi menghangatkan lagi BPM ini . . huhuk. suke suke ;p

ituh sajee ye mured mured sekalian , 
sekian, terimakaseh. . ~

Posted at 12:38 PM | 12 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -