Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
boring tahap gedabak punyerr :)
erghhh. sumpah boring . cuti sem selame sebulan nih , aku tak planning nk buat ape ape lagi . mama ade jugak tanye aku tamau keje part time ke kt A'Famosa . . sbb member aku putri keje kt cne . . hm. tatau le ade ke tak keje kosong utk part time kt ctu . . salu nye time cuti , mmg aku dok umah la 24j . . . nih sebulan cuti , sebulan la dok umah . . pehhhh. parahh. -,- tak pon hang dgn member . . hang pon bkn hari hari . aiyoooo.~ ape mau buat nih tanggeci . ? tolong sayaa lah . mati kutu saya kalo camnih . . boring yg tak sudahh . makan , on9 , tido , makan, on9 , tido , dan teros berulang bende yg same . . erghhhh. -,-

nnt kami akan pegi holiday . . 3 hari jek dr tarekh 21-23/12 kott . not sure la . adoiyai. nape la tak hari hari jek holiday . tak la boring . kire nye terluang la jugak cuti sem aku nih . tade la terbuang dgn dudok umah jek . haihhh -,- kowg nk tau aku n family n family belah abah aku nk holiday katne . ? ? ? haha. tapayah lah tau . . kang tak pasal pasal kowg serbu hotel tuh nk keja aku . *pasan gilerr. hahaha. nnt nnt la aku bagitau kowg yek hotel ape yg akan kami menginap nnt . . holiday for this time maybe agak happening kot sbb ramai yg pegi . lagipon mak ude aku n family die last kat malaysia . next year die da pegi UK = United Kingdom sbb husband die amek phD kt cne . . wow. speaking london la cousin aku nnt yek . nih aku sertakan gambo mak ude aku n family die . .

comel kan cousin aku . huhuk :) balek malaysia nnt , tah reti ke tidak dorang ckap mlayu agknyerr. 
haha.
kidding jek mokde . sowyyyy ;p 

hope time holiday tuh nnt , bia kasi gempak punyerr . . hoho. hotel yg ktowg nk menginap tuh mmg best la . . da btaon kot kalo nk holiday , mmg g ctu jek . . mura pon mura . . seronok . mcm mcm ade . swmming pool pon best , perfect . . ade mcm mcm kt hotel tuh . . siap ade hutan kecik lagi . then , ade menara pulak . . pehhh. pendek cite , hotel tuh mmg tmpat biase la kalo nk holiday . syok gelaa :) nih aku bg gambo hotel tuh . kalo kowg pandai , teka la hotel ape nih kt are PD . . . :)





Posted at 4:28 PM | 0 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -