Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
owg yg bodo adalah owg yg menolak cinta yg sejati
faz kate : owg yg rugi ialah owg yg tak reti nk menghargei .

mmg padan muke aku lah kan T_T
yah . ini lah yg sdg sayaa hadapi . . -,- so far , dlm cuti sem nih da ade 2 owg ajak couple .
bkn nk belagak . ini diary saya , page saya . . saya tiade tempat nk luah psaan . diary ini saje teman saya .
seriously mmg saya still sayang ex saya . tp tak mungkin akan bersame semule kan .

pasal ayiem tuhhh . urmmmm. act , saya jaoh an diri dr die . .
saya tau saya da kecik an aty die . tanpe gtau sbb nye , tanpe bg sebarang respond n bla bla bla . .
u , sowyy . . i tak dpt nk closed dgn u mcm biase . . sayangg mmg sayangg . 
mule mule i ingt kite bole couple . i akan terime u . . tp i pikir balek . i tak bole ,
nnt i akan ingt pd ex i balek . u dgn die hampir serupa . sorryyyy.~

skang nih bout si polan . . polan nih bkn aku tak suke . tp die nih memakse .
die soh aku terime die . kalo tidakk , die nk mati . . pe jadah nye mamat sowg nih.
-,- brrr
yg lagi sowg pulak polan nih , tade la memakse tp ary ary dok text tanye jawapan aku terime die or tak ,
mcm da masok bab memakse la kan ? *blurr
hmm. sesape pon sume aku tolak . . nk tau sbb nye ? 
erghhh. tayahh lah , bia sayaa jek tau -,-
saya skang byk luangkan mase saya bersama kawan kawan . 
lelaki nih ade yg anggap saya kawan , ade yg tidak . . mereka anggap saya gurl die lah scandel la bagai .
papew un saya anggap mereka kawan . . 
mereka sume saya anggap kawan kawan kawan !

uhuhukk T_T
abahhhhh , tgk lah anak dare abah nih . . asyek monyokk jek. .
abah pon pelik kan . siap tanye along nape . along tencen la bahhh .
tamau cintan cintan buat mase skang . nk belajo dulu -,-
alongg buwokk sape mau . tah tah dowg nk maen kan psaan along jek . .
mama sendirik kate susa nk cari manusie yg jujo n ikhlas .
ape along jahatt sgt ke ? jahil sgt ke ? buwok sgt ke ? hudoh sgt ke ?
T_T
sume owg tak bole paam psaan along . . 
along buat ini , owg tak sukee . . along buat ini owg tak sukee . . 
so , along nk buatkan . ? ?
mumu kate : aty owg mmg kene jage tp aty sendiri rela disaketi . ?
brrrr =='
fana amani kate : ika baek sgt .tp baek baek pon jgn sampai makan diri sendiri , 
jgn ter-lalu baek sgt pd owg laen . ingt diri sendiri jugee. :)
haishhh -,-


saya nk jugak eppy tp belom get ready . bia lah saya sowg . . biakan saya begini .
jgn la kesian kan sayaa . . -,- dgn rase kesian anda anda itu lah buat saya maken rase sedeh aty .
erghhhh --'

btwy , utk si polan polan tersebut . . .
sowyyy sgt tak bole bg papew respond bout my heart .
seriously i'm never love u but i likee u and love to being ur pwen . . :')
saya manusia bodo , saya tak guna . . cinta punyerr sejati , saya tolakk . . *sejati lah sgt ;p
erk.
awak awak ,
thanx make me appy ,
make me laugh ,
make me crying . . :)
 jasa kowg berdua mmg amat saya hargai .
buttt sowyy , seriously i can't accept both as my boy !
just can being ur pwen .
we're pwen poeber !
n one more thingg , thanx bg ape yg tak pena owg mintak . .

Posted at 2:29 AM | 0 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -