Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
terSENTAP
kowg nak tau nape aku tersentap . ? huhuk -,- aku tgh rindu kt sum1 . . aku sayang die la . . die mcm jantong aty aku kott. . sape ? ? boy ? nope lah . . buat ape aku nak rindu kat boyfie aku . . couple pon belom . haha. alahhhh, sape le nak kat aku nih weyhhh . haiyaaaa. nih sbena bena nye aku rindu kat sum1 lah . . . die rapat dgn aku tp skang kami mcm semacam jek . tah lah weyhh . even aku sala ke tak sala ke , aku tetap tego die mcm biase . aku tamau nnt owg kate ape pulak kan . da buat sala , teros senyap . . hm. kowg klik lagu nih . kowg dengo le sampai abes . . hm. lagu nih bole kire same situasi dgn ape yg aku hadapi la skang . kalo kowg paam lirik nye . means kowg paam lah ape yg aku rase . . :)

Posted at 3:29 PM | 0 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -