Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
housemate I

haa , knl atas nih . ? tak knl yek . .
housemate . . 
erk. die skang bkn housemate lagi da , die ex-housemate aku n member aku yg laen . .
name die yanie . hm
sedeh lak nk cite paasal die nih. :(
act , die br behenti belajo . yelahh , nursing mmg susa . .
akak senior pon kate susa . .
tp even study susa , nnt keje nye nnt sng jek . .
kowg nk tau , 
17 december 2010 tarekh die tinggalkan ktowg sume .
kawan aku yg laen sume sempat jumpe die for the last time .
yg menambah an kesedehan aku adalah tak dpt jumpe die for the last time !
so sad ! T_T
die baek , caring , matured . .
yg paleng best pasal die adalah die nih klakar n gelaa gelaa jugak.
kowg takan jumpe la manusie se-kelakar die , se-gelaa gelaa die . .
die jenis slumberr . so, kalo die rase ade yg salah , die akan straight to the point .
ya Allah , tatau da aku nk describe ape pasal kau da yanieee .
seriously , mmg aku sedeh bile kau da nk tinggalkan ktowg n balek ke negeri kau semula . .

pagik 18/12/10 aku ade text die . . sesajee jek tanye die da balek belom .
kowg bace nih . .

aku : salam . kau da balek ke weyh . ?
yanie : wassalam . dah , mlm td aku da balek . babah jempot aku . . 
aku : oh . okeh . jage diri taw . papew pon kau buat , gud lucx ! :)
yanie : okeh . thanx weyhh . . maafkan aku ade saket an aty kau , halal kan makan minom aku . .
aku : eh . tape . . aku tak kesa . tak berkire pon . kawan susa senang same same .
yanie : betol tuh . aku sedeh sgt . da kene pisah dgn kowg . . kowg baek sgt . .
aku : aku pon sedeh . yelaa , aku tak dpt jumpe kau . . -,-
yanie : hm. tuh la . . aku terharu sgt . . kowg baek . tade pon yg dengki mendengki .
aku : haha ;D dompet pon bole letak sepah sepah jek kan kan .
yanie : a'ahh , aku sedeh sgt weyhh . . lepas nih tak dpt lah aku buat lawak depan kau . .
aku : hahaha . a'ahh ek . . lepas nih sunyi lah rumah -,- fana mesti diam . da kau tade lagi kt cni . . hm.
yanie : betol tuh . . aku happy sgt dpt knl kowg . . hope kite sume still contact lepas nih . .
aku : okeh bos . . tc taw . . jgn nakal nakal . . sayang kau . .
yanie : kau pon same . . nk g mane mane jgn sowg sowg . . ajak kawan .
aku : aku mlas nk nyusahkan owg . . kalo ade yg nk teman . . aku on jek . .
yanie : hehehe. okeh lah  tuh . . jage diri baek baek . . study leklok . . aku tau kau bole .
aku : okeh . . . thanx .
yanie : kem salam kt mak kau n family kau . .
aku : oh. okekeh . . kau pon same . kem salam kt sume . . 

for yanie : 
sumpah aku eppy gelaa dpt knl kau . .
aku nih jenis pemalu . mmg takan tego la kalo dgn owg yg aku tak knl .
tp kau yg start tego aku dulu time mule mule kite masok stdy . .
kau baek .
time aku balek ke hostel semule lepas aku excident , kau byk care bout aku . .
masak aer minom utk aku , simpan aer n makanan utk aku .
masak an utk aku .
aku takan lupe sume tuh weyhh . .

kau kt sane tuh , jage diri keyh . .
jgn lupe kan ktowg yg dcni . .
seriously we all love you damn much. !
tc of yourself . .
ade mase nnt , kite jumpe taw taw . .
i love you. !

nih jek pix yg aku ade snap dgn die.
pix laen byk delete. :)


yaniee, we all LOVE you.. ! ! !
tc of yourself . .


Posted at 5:53 AM | 0 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -