Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
surat utk diri sendiri
Norsyafika Dania Binti Hamdan
No 3_3_ Tmn Indah,
73000 Tampin,
Negeri Sembilan D.K.
11/11/2011

eyka ,
nape awak nih ? awak tahu ape awak dah buat . ? ? awak tahu kemane awak bawak diri awak . ? nape dgn awak nih ? awak okeh ke . ? awak awak , tahu tak ramai sayangg awak . . erk. ade ke? awak nih kan . hm. setiap dugaan yg diberikan pd awak ade hikmah nye la . . awak kan kuat . awak supergirl kan kan . . :) supergirl lah sgt. awak, awak sedeh ye . ? alololo . cian die . . .

eyka ,
byk bende nk ckap dgn awak nih . . first , bout ur final result . . arghhhhhh. awak terok . . nape nape nape . ? nape awak terok . ? awak kate time exam arituh awak bole buat even cukop cukop makan pon . . tp nih nape result nye jd sampai sebegitu rupe skali . . nape ?

second , bout ur bff ayiem . . now he's taken rite . ? yee -,- suke tak . ? sukee -,- awek die baek ke ? ayiem kate gurl die manjerr . :P tp tp tp . . . . bape byk kali tp pulak dahh . . tp kan kan ayiem ngadu yg gurl die fikir awak nk hancorkan relationship dowg . . why ayiem single n tunggu awak tp awak tak pena langsong bg respond kt ayiem yg awak nk couple with him or not , why skang mcm br nk bg respond . ? ? mane ade. ingt aku nih jahat sgt ke . . anda anda sume , sile jgn percaye yek . . awak , ingt . . die diamkan diri sbb die saket . . bkn sbb die penat tunggu awak balas cinta die . . ingt tuhh . . die saket mcm awak jugak . . ye , ingt la nih -,-

third , nape awak nampak begitu tencen . ? sbb aku tgh runsing utk merancang mase depan aku sendirik. kau jgn sebok lah. mama awak soh masok uitm . . sbb awak tahu keadaan kt kolej yg awak dudok nih mcm susa jek nk bawak subjek nye . . hm. tahu pon. awak nk berhenti ke . ? tuka kolej la . dpt uitm pon okeh jugee. dah lah jgn sebok. hmm.

fourth , kemane awak mendiamkan diri . . ? ? ramai taw rindu kt awak . . awak da lame tak on9 fb , update blog, text kawan kawan awak . . nape wakk ? mane awak . ? ? sbb aku tanak owg ingt pasal aku. aku tau aku nih sapee. bia kan aku sendirian dulu. saya tahu awak ade masalah . . awak tanak kongsi dgn kawan awak ke . ? mereka mesti dpt tolong awak . . tade makne nye -,- dowg bz lah kott.

eyka . . ,
awak kene kuat kan semangat . . walo ape pon terjadi . . ingt , ALLAH sentiase ade utk awak . . bersabar la ye sayangg . . awak , janji taw jgn tencen tencen lagi . . awak salu nye bkn camnih . . awak kuat . . awak senyum jek salu . . :') awak jgn sedih ye . . yg penting , awak jgn la salu nanges nanges jek . . tak comel nnt wakk . . mmg tak comel pon. awakkk , byk kan berdoa ye . . saya tau ramai yg tak paam ape yg awak rase skang . tp ALLAH paam , saya jugee paam . . . tape lah , ALLAH bole teman awak . . . awak byk kan berehat ye . . jgn byk bfikir . . tgk skang , kan awak da saket . . kesian awakkk :( rehat ye , be rileks . . . calm down bak kate omputeh . . . :') tc . !

yang tulus ikhlas ,
eyka

Posted at 4:24 AM | 0 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -