Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
rindu si dia . . ,
okeh .
ini mlm aku tatau lah nape aku tingat kat owg nih . .
die agak special kott bg aku . .
aku cite kat kawan aku 
tp 
die biase je . .
tade pon cube utk paham ape aku rase . 
sbb die belom rase . .
or die time tuh tgh happy kott , 
mane nak feel sedeh aku pulak kan dlm die tgh happy tuh . 
utk puaskan aty nak luah kan nye . . 
aku luah kan lah psaan rinduu aku nih kt diary nih .
ececeh .
mcm nak mati esok jek ;P

hm.
aku nak jumpe die lagikk . .
kalo bole every weekend nak jumpe .
so far , br 2 kali jek jumpe .
aku sayang kau lah nyahh
aku tatau nape aku anggap kau special bg aku .
kau jgn tinggal kan aku ye dekk .
haha
sayangg kamoo lebihh .
muahh muahhh
wait for special date in your life
insyaAllah , we together celebrate your special date . .
love youu. ! !

Posted at 11:55 AM | 2 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -