Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
sedih
ptg smlm kan kan aku dpt text dr someone nih . 
kawan kpd ex aku . .
-,-

eis : ikaa , nih aku eis . . aku nak gtau kau . kau jgn tkejot keyh . .
aku : eis mane lak nih . . ?
eis : ituu tak pentingg . nih aku nak gtau bende yg lagikk penting . .
aku : brr. ape die . ?
eis : kau jgn tkejot k ?
aku : alaaa , gtau je la . . aku tade mase la nak layan . kau un bkn aku knl pon . .
eis : daus skang kat spitel melake . die koma . . 
aku : haa ? weyh , daaus ex aku ke or daus laen ? siyes ke nih weyh . ? ? kau sape ? mane tau daus saket . ? ?
eis : aku member die . kau lah ex die . . aku da gtau sume owg . aku amek numb kau dlm phonebook die .
aku : die skang camne . ?
eis : tenat .
aku : hm :'( *tetibe aku down , aku nanges 
eis : kau jgn risau k . . same2 kite doa kan die selamat . .

hm.
teros aku text kawan aku sowg nih .
tanye die kalo ex kite saket , ape kite patot buat . .
die jawab g tgk . .
even die status ex , tak bermakne tak bole jumpe lagik . .
then , tanye pulak kat adek aku . .
die pon jawab mcm bende yg same . 
T___T

p/s : mari kite same2 sedekah Yaasin utk die . . moge die selamat . .

i'm still ♥ youuuu daus. !
T_T

Posted at 6:53 PM | 2 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -