Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
tah papew lahh ;D
helooo 
hye hyee .
saya disini .
nampak takk ? 
haa . yg disana tuhh .
hyeeee , saya disini lahh . . 
nampak takk ? ? ?
yg tgh melambai nihh .
disini . yaa . . .
saya lahh nih . .
EYKA :)
eheheh
saya sdg berblogging nih .
meh la cni .
dgr cerita sayaa .

kau sehat ?
kau dah makan ?
kau dah berak ?
aku baek hati kann .
caring pasal kowg .
kowg sayang aku ? ? 
takkk ? ? ? ? !
grrrr .
nih nak marahh nih .
ketok kang , kedalam nnt .
tape tape ,
-,-
aku tetap sayang kowg . . .
eheheh ;)
nak tau tak ,
aku ade cite nak share dgn kowg nihh .
sharing is caring . 
kannn
ekekekek ;D

kowg nak tau .
mlm td puas aku gelakk .
pecah perot seyhh .
sampai aku ulang alik jamban .

first , dlm fb aku beburak kat chat group NST 2 buat lawak . .
alaa , housemate aku lahh .


tatau lah nape mlm td ktowg masok aer .
sumpah klaka .
HAHA ;D
best doe borak dgn kowg .
lagi lagi si qiba n nanie .
jd hantu aku dibuat nye .
nak tambah kan lagi klaka .
memaseng buat lawak bodo tmasok aku .
amekk kau .
gelak bahak sume .
mak aku sampai tego aku .
"longg , kau nape gelak sowg2 depan laptop tuhh. ?"
;P

second , yg buat aku tersenyum senyum bagai
adalah . . . .
first , ade sowg mamat nih .
buda kampus aku jugak .

*maaf . tercuri picture pulakk ;P

u see kacak bergaya kann .
style derr .
;P
mamat nih salu sgt aku jumpe kat kampus .
*name pon satu kampus ngok
-,-
kau kenal aku takk ? ;P
name die olan 
kowg nak tau tgh mlm td kul 1 lebih ,
die wish bufdayy aku .
kate nye nk jd owg pertama .
HAHA ;D
suke ade , rase die gilerr pon ade .
tp sebalek nye caring is good attitude
kann ;)

*maaf . tercuri picture pulakk ;P

ikkieMASAM
minah ini pon same jek mcm mamat atas tuhh .
excited .
kate nye nk jd owg kedua wish bufdayy aku .
ketok kangg , kedalam nnt . .
belom mase lagi , gedikk wish bufdayy aku .
;P
eleyhh .
tau lah kowg sayang aku kann . 
haa .
kan da kantoii .
HAHA ;D
wekk

however , thanx taww . . 
nih yg buat aku tambah tambah sayangg kat kowg nih .
awww <3 <3
olannn , ikkieee , saya nak adiahhh . .
nak adiah .
nak jugakkk .
ekekekek

Posted at 4:35 PM | 0 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -