Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
tak terkata , hanya mampu ter-SENYUM . .
camne nak cakap ek
hm
erk .
pfftttt .
meh lah cni .
aku nak bisik kat tinge kowg sat  .
nk dgr cite takk ? ? 
sbenanye kan kan
aku nih bukan ape lah kan
cume nye kan kan 
aku nak sgt . . .
erkkk .
nakkkkk . . . . . . .
aishhh .
malu lahh nak cakapp . .
aku kan kan 
sbena nye . ,
aku  nakkkk
couple . . . .
*malu lahh sayaa
kempunan
kemarok
gelaa bayangg sume adee . . 

HAHA
mane tak nye .
td ade lahh that guy tuhh kan kan 
die kan inbox aku .
semenjak dua menjak nihh
die salu inbox aku .
aww <3
mau nye tak sukee . 
opkos lah kan aku sukee .
die pulak pandai berkata-kata .
pulak tuhh dia siap soh aku pakai tudong .
die tanak tgk aku free hair lagi dahh .
wahhh .
then ,
ade pulak si capital A yg sgt sgt lahh funny owg nye . .
suke buat aku ter-senyum dgn sume ayat nye di-fb . .
adoiyai ;D 
and after that si capital N kat kampus aku .
aww <3
ade owg kate capital N suke aku .
tp aku nk dgr sendirik dr mulot siDIA . .
:)
kalo betol die suke aku , die kene gentle gtau aku straight .
kalo tak , diri sendirik mnyesal . . 
;P

aww <3
<3

aku tau aku sape .
hudoh .
tak lawa pon .
tp aku tau ade insan yg telah Allah hantar kan utk aku .
;)
cukop lah die terima aku seadanye .
tanpe pndg rupe paras , wang harta , darjat pangkat . .
asal peno cinta di hati , sayang di ingtan
suda cukop buat kan sesebuah perhubungan 
cinte itu kekal sampai bebile . . . 
;')

Posted at 2:33 AM | 0 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -