Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
mohd aidill danial
kenal tak name pd tajok entry nih ?
name tuh laki ke pompuan ?
HAHA ;D
opkos lah laki kan .
die nih lah satu satu nye ade kandung aku .
ktowg berdua beradek jek .
tak ramai pon mcm sibling kowg .
ade abg , ade akak , ade kembar . .
ktowg nih adek dan kakak jek .
aku akak die , die adek laki aku . .
tuh jek lahh .
aku tade adek pompuan , die tade abg .
adehh .
aku sbena nye malas nk membebel byk kat cni .
kang kowg menyampah pulak kat aku .
kowg nak tau papew lagik ke pasal adek aku nih ?
haa .
ape kate kowg bace jek lah details die ek .

nama : 
Mohammad Aidill Danial Bin Hamdan

nama glamour :
danny , aidill , adek

Tarikh lahir : 
16 Januari 1995

Tempat lahir : 
Hospital Besar Mentakab , Pahang

sikap baik :
independent , pandai cari duet ,
tolong mama even jarang -,-

sikap buruk :
panas baran , garang , sometime selfish , degil ,
kuang aja , keras kepala , ego , malas 
#dlm staon bape kali jek basoh pinggan kat dapo .

makanan kegemaran :
_ _ _

minuman kegemaran :
_ _ _

hobi :
kua pagi sampai ptg br balek + malam kua semula ,
sometime ikot akak nye nihh pegi lepak .

status :
suda berpunya .

terlepas lah kowg nak ngorat adek aku nih .
HAHAHA ;D
oke .
ade lagik details details yg kowg nak tau pasal buda nih ?
kalo ade , inbox jek aku kat fb or comment jek kat cni keyhh .

"hoii . .
kau pikir badan kau lagik besa dr alongg ,
along takot lah . . wekkk ;P
sikit pon along tak takot .
papew pon ., even kau adek along . .
umo jarak 3 taon . .
bg along , kau lah adek , kau lah abang .
sbb kau ade jage along .
kau ade backup along . .
perangai kau tuh ubah ubah lah .
jgn panas baran + jgn keras kepala +
jgn ego + jgn selfish . .
geli siakk along tgk 
wekk ;P
and jgn kuang aja .
kau tuh suke melawan mama .
dgn abah tau pulak kau takot kann .
mengongg -,-
last word , kau study lah rajen rajen .
along tak pena nampak kau study .
keje kau merayap , lepak . .
tak ape kau buat kat lua cne pon along tatau lah .
next year kau da nk spm .
sedar lah diri tuhh sikit ha .
papew pon , even kau nih mcm taik .
kau tetap adek along .
sayang kau lebih lah ! <3
hehhe . . "

amacam ? along post pasal kau kat blog .
terase diri mcm hot tak ? pemes tak ? 
HAHAHA ;D
tapayah nk perasan sgt lah kann .
muntah hijau seyhh -,-



with my mama  <3
love them damn much. !

nak kenal dgn adek aku ?
kowg klik sini > aidill danial

Posted at 6:42 PM | 2 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -