Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
suddenly . . .
tgh syok aku dudok rilek kat sofa .
ber-background kan music piano . .
sambel makan crispy yg sangat enak ini .
maaf . aku mmg tak puasa . cuti peristiwa 7 hari .
*baek aku kan ? ngaku jek .
tetibe . . . 
aku tingat samting pulakk . .

skang aku tgh saket .
tak dpt nk jalan sgt .
kesian kat housemate aku 
awin , pyqa qiba , mai . .
dowg yg byk tolongg aku semenjak aku saket .
mcm mcm benda lah dowg buat utk aku .
byk sgt dah dowg tolongg aku .
-,-
tak terbalas budi baek , jasa kowg sume .
seriously ,
aku sayang dan maken sayangg kt kowg .
dowg EMPAT owg paleng byk tolong aku .
yg laen tuhh tolong jugakk .
tp tolong kasihani aku jekk .
hoho -,-
and ,
bile aku balek kuliah .
lagikk lah ramai tolong aku .
dowg tolongg ape ?
tolong tengokk jek lahh .
hoho -,-
classmate aku ,
nazrin , adib , . yg ade tolong aku . .
papah , angkat , dan seterus nye . .

aku tgh sarat saket camnihh ,
aku tingat pulak time aku kat MAHSA dulu .
yg aku excident tuhh .
ingt tak ? ? 
kalo tak ingt , tape lahh . . :)
yanie byk tolong aku time tuhh . .
die salu isi kan aer masak dlm botol ,
kalo aku tade class , die jage aku . .
aku ingt lagikk .
die sebole bole nk tolong aku , jage aku .
and , yg paleng aku ingt . . 
lepas jek aku sapu ubat kat luka kaki . .
die tolong basoh kan bekas , buang kan kapas ,
and bilas kaen yg aku lap darah darah tuhh .

ini lah YANIE .
iloveyou dude. !

until now ,
aku tak pena lupe ape yg kau buat utk aku , yanie . .
thanx sgt sgt .
seriously , aku rindu kau do. !
hope nnt dpt jumpe , lepak samesame , menggila samesame ,
gusip samesame , mengutok samesame , gelak tawa bahak samesame .
miss u bebyy ! ;')

Posted at 1:42 PM | 0 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -