Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
ya Allah , ya Tuhan ku . . . ;'(
3 August 2011 , Rabu
12.15 malam *waktu entry ini ditules

aku agak tergamam lah jugak .
bile phone aku nih tadi kann
tepat jek kul 12 , alarm nye berbunyikk .
ya Allah . . . . .
sungguh tak ku sangka , tak ku duga . . 
sumpah aku rase nk nanges sgt sgt . .
da la mood aku tgh down sbb kerinduan yg melampau .
bile terpandang kan phone aku nih ,
ya Allah . . . 
;(
lemah jantung aku dah . .
rindu aku maken membuak buak .
ya Allah , ya Tuhan ku . . .
T__T sobs sobs

awakk ,
Selamat Hari Lahir
awak dah tuaa 
;') huhuk
sayang nye saya tak dpt nk call awak
and wish sendirik bufdayy awak .
saya tatau camne lagi nk contact awak .
saya da tade number awak dahh . .
rase nye awak pon tau kan ape sbb nye .
kan awak ? ;')

awakk ,
agk nye awak tau tak saya rindu kan awak ?
betol wakk . .
saya seriously rindu awak . .
da lah saya rindu kat adek saya and bakal bf baru saya .
tau pulak arinih bufdayy awak ,
sumpah rindu saya maken membuak buak .
;(

awakk ,
saya nk nanges bole ? ?
tp saya nk awak pujok saya semula .
huhuk ;')

awakkk . . ,
saya tau kite tak mungkin couple semula kann .
even sayang saya pd awak maseh ade .
hm ;')
tape lahh , ade saki baki sayang antare kite pon 
da cukop buat kite saleng rindu .
saleng ingat- mengingati . .

awakkk . . . ,
moge awak bahagia dgn kekaseh br awak 
*kalo ade lahh kann
saya akan sentiase doakan kebahagiaan awak .
senyum awak suda buat saya bahagia .
kebahagian awak suda buat saya tsenyum walau dlm 
'saket' . .

awakk . ,
andai kate ade owg cube ayat saya .
mungkin saya akan terime diri nye dgn seadanya . .
sbb kite perlu hargai owg yg menyayangi dir kite .
kan kan awakk ? ?
awak sendirik penah cakap .
awak doa kan kebahagiaan kami nnt ye . .

awakk , 
skang kite dgn haluan maseng maseng .
tp tak salah kan kalo kite still kawan . .
;')

credit to :
rajen
(ex-boy aku yg paleng aku tak dpt nk lupe kan)
rindu sgt kat die .
T_____________T



Posted at 1:04 AM | 0 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -