Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
aku lagi ?
aku malas nak cite panjang lebar .
skang nih aku pendek kan cite jek .
aku puas hati , kowg pon paham ape aku cite . .
kann .


nampak tak ? 
tadi kat fb aku ade owg kate aku bajet HOT . .
owg tuh bukan owg laen pon . buda kampus aku jugak . .
aku tak mara die lah . tp aku respect die .
sbb nye die straight to the point :)
dr ayat die jek bole tahu die kate aku bajet Hot .
mungkin itu bg pandangan die bile tgk aku . .
nampak poyo , nampak bajet Hot , berlagak lah blabla . .

kalo owg laen tade pon mcm buda nih .
dowg ngate aku belakang belakang lagi ade lah .
hm . whateverrr . .
itu hak kowg nak kate ape . . 
aku tak bole nak ubah pemikiran sesiape .

tapi ,
disini aku nak buat pengakuan .
aku tak berlagak , and aku tak hot mane pon . .
aku biase biase jek .
kat fb tuh aku just update status ape yg aku rase nak update jek .
tak ade kene mengena dgn yg telah mati mahupun yg masih hidup . .
and aku tak ade pulak nak mentioned name sesape dlm setiap status aku .
kecuali lah kalo status yg baek baek jek aku mentioned name .
kan ?
itu fb aku , aku punye pasal lah . .
kalo ade yg tak suke , 
sile pegi profile fb aku Eyka Dania and tekan unfriend . .
abes cite . kau pon tak saket hati .
kan ?

tolong lah weyhh  . . 
tolong jgn berfikiran negatif .
kowg tak kenal lagi aku sape . .
bukan lah aku nak kate yg aku nih baek .
takk .
but , kowg kena lah fikir positif . .
kawan dulu dgn aku .
being together . 
then , lelame kowg akan kenal aku .
kowg bole tafsir tentang diri aku . .
itu pandangan kowg . .
aku tak bole nak salah kan tafsiran kowg .
setiap manusia ade salah silap nye .
tak semua perfect .

selama aku hidup .
bila dgn kawan kawan , aku try buat lawak bodo ke . .
buat papew jek lah yg bole buat kawan kawan aku tsenyum . .
even aku pemalu . takan lah aku nak senyap kan .
memule jek malu , da lame lame aku mesti maken lincah punye . .
mencarut ?
aku jarang mencarut .
dr aku laher mama aku tak aja soh mencarut .
tp kalo ade manusia yg tak paham bahasa mmg kena lah dgn carut aku .
itu salah aku ke ? ?

oke fine . enough !
up to u . .
itu hak kowg nak tafsir tentang diri aku . .
yg penting aku tak pena lupe kawan kawan aku , adek aku , twin aku . .
aku kalo da sayang , sayang bagai nak gila . . 
susa nak benci .
owg buat aku , malu kan aku , jato kan maruah aku pon aku susa nak anggap die musoh .
that why aku tak ade musuh . .

salam wbt
 ;'(

Posted at 10:46 PM | 0 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -