Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
menangis sendirian
bibir senyum , hati menangis .
cinta lame tak mungkin berputik kembali .
even da lame putus .
sayang sikit tuh mesti lah ade lagi kan .
tipu lah kalo aku kate aku da tak sayang lagikk .
everyday i'm always stalk your fb . .
then , one day da lame tak check .
dlm 3 or 4 hari . .
bile kejap td aku stalk fb kau .
pehh .
i'm very shock when i saw . .
ade gurl post wall kat fb kau .

^^ happy with you hubby . . don't leave me !! 
i wanna to tell you that i <3 you so much . . mmuahhhhhxx ! !

patah luluh hati aku .
gugur segala benda dlm badan aku .
hm . kecewa sgt . .
aku maseh sayang kan kau .
oke fine .
kau da ade gurl laen .
da ade pengganti aku .
die lagi cantek dr aku .
die lagi cun dr aku .
die lagi comel dr aku .
die lagi hot dr aku .
patot lah kau senyap kan .
rupe nye takot nak gtau aku yg kau da ade gurl laen . kan ?
sbb ? ? motif ? ?
hm . its oke .
aku akan cube utk takan bharap ape ape lagi dr kau .
bff ? mungkin kau jek anggap aku bff .
aku mungkin anggap kau biase .
or , aku anggap lebih dr itu .
aku setakat nih belom terima sgt hakikat sume yg tjadi nih .

terima kasih utk segala nye :')

Posted at 2:04 AM | 2 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -