Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
11.10.11 *sambungan
mlm tadik dlm post 11.10.11 aku ade tules kan tentang seuatu dan aku akan cite kan kemudian kan kan ? so now aku nak cite kan nih . .  . mesti ade tertanye tanye ape kah status aku skang . single or couple . . . haaa . ade lahh . mane bole kasi tahu . Haha *aku short kan je lah story nye yek

10.10.11
ade someone text aku pada jam 1.02pm "semoga awak sehat salu" . . aku tanye sape beliau . die pon gtau name die sape . Capital D -,- seriously aku terkejut ggila die contact aku . kenape die cari aku semula . ? sdg kan dah berbulan ktowg lost contact . ingt kan die da benci aku atas sala paham yg berlaku dulu tuh . . but , kenape die soh aku jage diri ? so weird . then , die ajak jumpe . . die kate nak sgt sgt jumpe aku . . kate nye lagi mungkin ini last dpt jumpe . . arhh sudahh . maken pelik lah aku dibuat nye -,- sebole bole nak jumpe aku jugak . siap nak call booking teksi bagai . adehh . and tak putus putus text aku kate die menyesal biar aku bertepuk sebelah tangan dulu . . aku tanye die ape motif sume nih , die kate rindu and asyek terfikir-fikir kan aku semenjak dua menjak nih . lol 

11.10.11
jam 12.55am sah dah aku berstatus in relationship . . dgn sape ? dgn dia lah . Capital D saya itu . huhuk . hope he's never hurt me again . . and aku tanak dikecewakan lagi . aku berdoa sgt supaya kali nih bia lah serious and kekal lah sampai bebile . sampai aku kawen esok . Hahaha . 





hunni love you !
*name die aku malas lah nak mention . tgk lah sendirikk kat fb ek ;P

Posted at 4:50 AM | 2 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -