Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
6 hari lagi
hanya tinggal ENAM hari lagi menjelang nye hari yg dinantikan dgn penuh ketakutan , kecuakan dan segala kan kan yg ade . . okey . ENAM hari lagi . sekali lagi aku jerit ENAM hari lagi yg tinggal . . risau nye bukan kepalang . cuak membuak tak terluak pon . . bile teringatkan hari yg menakutkan itu , muke nih berubah jadi mcm mayat hidup . aduduh . risau risau . thanks mama kerna memahami anak mu ini . tp abah . erghh . sekarang die cool jek lah . tp takot bile result da kua . risau die jd naga nnt , akan keluar kan api api nya itu . urghhhhh . ya Allah , Kau permudahkan lah segala nye . . -,- aminn

aku serabut . sbb byk masalah pulak lah yg timbul time time mcm nih . sume nye masalah berkaitan dgn result contoh nye kes SUFO . . aku sbena nye tatau sgt makne sufo nih . kalau sesape yg uitm students tuh tahu lah ape benda nye tuhh . okeyy , aku tiap kali online tiap pagi , budak budak post kat group . . ade yg kate sufo nih tak bape penting sgt . . ade yg kate sufo penting , kalau tak isi nnt result sangkut . . ade pulak yg kate sufo nih just nak recomment jek baek ke tak ke lecturer ajar dalam kuliah . . yg tak bole blar ade jugak yg kate watlek jek . tunggu result kua . papew hal nnt call direct kat uitm . . haa . oke . aku dah register . dan ini lah hasil nye lepas aku dah register . .


itu sebenar nye . baru siap separuh . nampak tak dalam gambar tuhh kat bawah tuh haa ade Course and Evaluation . . actually , kena click situ and register subjek ape sume tah ape lagi tahh . tp aku click haram jadah tak bole bukak . hampehh -,-

Posted at 1:53 AM | 1 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -