Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
let's see it . .
sebenar nye tatau nak cite ape .
tp da lame tak update entry .
ape aku nih melalot -,-
aku boeing .
since cuti panjang nih , keje aku online makan tido , oline makan tido .
tuh jek lah keje aku hari hari .
erkk . oke lah . aku cite pasal semalam .
ape aku buat , ape terjadi , kat mane lokasi aku , blabla and bla .

kowg tgk dulu berderet gambar nih .


bersepah rumah maklong aku
location : Nilai Springs

ini pandangan depan rumah maklong

dalam kereta otw pegi Sg Buloh
snap dulu . *tak menyempat --'


e-qen here !
senyum tak ikhlas . malu kate nye . 

this me !
mama kate saya mcm macho . bahu dan muke tak bole blarr 
-,-

hye Saujana Utama !
ini lah rumah mak uda aku . die dah pegi ke UK .
so , maklong stay sini lah dr rumah nih kosong tak ade owg jage .
kann ? 

eman and e-qen
sibling yaww ;)

eman and his friends !
tolong maklong angkat brg . good boy ;P

wanna say goodbye to Saujana Utama ,
we've to back our home .
10pm right now .

and ,
gambar seterusnya kowg bole tgk kat fb aku . 
search jek Eyka Dania , nnt kua lah fb aku yekk . .
kbhai -,-

Posted at 11:39 PM | 0 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -