Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
menangis dalam senyuman


aku rase kowg bace pon , 
kowg paham ape perasaan aku .
and kau tahu aku rindu kan sape .
and yes , 
aku rindukan saat saat aku dgn die dulu .
sumpah rindu . 
bile rindu aku hug bebear yg die bg before raya dulu . .
and while aku bace ape yg pena die post .
-
-
-
-
-
-
-
and ,
at the same time .
tak lame lepas aku buat status atas tuhh  . . 


yg atas nih pulak , 
aku post kat fb someone tuh .
sbb nye dulu die pena post wall kat fb aku soh aku lupe kan die .
oke fine ! itu yg die nak . kann ?
then , ini jawapan pada permintaan anda .
terimakasih .


kepada kawan kawan and adik yg lain ,
anda juge ingin begini . ?
bagitahu lah saya . .
saya janji tak akan ganggu anda dah .
saya just sayang anda dlm senyap jek
:')
kbyee


Posted at 11:36 PM | 0 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -