Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
saya bangga jadi rakyat MALAYSIA
ye , sgt aku bangga . sebab nama Malaysia makin menggilap bersinar di seluruh pelusuk dunia . lagi lagi dalam sukan . bila bercakap tentang bolasepak , Malaysia apa kurangnya . hebat jugak .

baru baru nih dalam 2 ke 3 minggu lepas , Negeri Sembilan sekali lagi menjadi juara bagi Piala FA dan membawa pulang piala yg dinanti-natikan oleh orang noghori . .


















dan pada 19/11/2011 pulak Harimau Muda membawa pulang emas utk game bola sepak Sukan Sea . betapa sukanya rakyat Malaysia , kalau you guys nak tau terlompat-lompat member aku tgk bola kat kopitiam ade , kat mamak ade . . bukan diorang ajee . malahan satu Malaysia . . tambah pulak bab suspen . walaweyhh -,- haha 
ape ape pon tahniah kepada Harimau Muda dan juga Malaysia . 

saya sayang Malaysia !

Posted at 9:02 PM | 0 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -