Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
bff > bf > bff > ?
ini yg terjadi pada diri aku sekarang . dulu nye capital E hanye sbg bestfriend forever atau shortform nye bff . then , bile suke sama suke , kitorang couple and he's my bf already . . then putus . kitorang lost contact kejap then jd kawan biase . and br br nih die text mintak jd bff die . motif ? ? satu dlm seribu kawan yg baik . erkk . okay . aku tak paham ape kau kata -,- tp aku dgn lemah lembut nye boleh kate 'boleh aje' . erkk . lembut hati sgt lah aku nih . choyy .

and lepas nih , jd ape pulak ? musuh ? or declare ape ape lagi ke ? oh ya . haritu call mintak couple semula but i dont give my answer right ? hahha . sorry lah derr . aku mmg sayang kau tp ape boleh buat , aku serah kan semua nye pada takdir dan jodoh . tipu lah kalau aku cakap tak ade rase sayang lagi dlm hati aku nih utk kau kann ? sungguh tipu . actually , aku tanak hati dan perasaan aku kecewa lagi dan lagi . aku nak bile dah couple nanti , we're serious in our relation . now bukan cinta monyet ke ape lagi dahh . aku nak serious . please away lah dr nak memaenkan perasaan orang ke ape bagai . please lahh . i hate it -,-

Posted at 2:48 AM | 0 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -