Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
say "goodbye" . .
first things , aku ucapkan goodbye 2011 . . okay . byk pahit manis yg terjadi pada diri aku utk tahun 2011 nih . but , aku rase lagi byk pahit nye dr yg manis -,- tak kesah lah . bg aku , pahit yg terjadi pada aku nihh adalah utk nak mengajar aku utk menjadi lebih matang dan berdikari :) kfinee . kat fb aku jek ramai post status dgn azam br dowg lah bagai . alah . azam tahun lepas pon jalan lagi , nak bikin azam baru lagi -,- ade jugaak orang yg post "Tahun baru , Azam baru , Semangat baru , baju baru semualah baru . . tp jgn bf yg baru pulak . bhaha . so peace" . pon bolehhh ;D

second , goodbye Tampin , goodbye keluarga , goodbye kawan2 , bantal busuk , tilam , towel , bebear . rawrrr . mesti aku akan rindukan semua tuhh -,- *sedihh jek bunyik . 3 Januari 2012 akan berangkat disebuah tempat . oh noooooo ! agak hutan belantara , dah lah jauh ke dalam pulak tuhh . solok sukun bak kate bff aku Miera . arghh . boleh ke aku hidup nnt . brrr . tp takpe , duduk kat solok sukun nih insyaAllah mungkin buatkan aku utk kurang berjoli . *omangai ayat aku . tak menahan -,- mungkin nnt aku duduk kat cerok mcm tuh , aku akan jd kaya . haa . kann . mane tau . kurang aku berbelanje . shpping ke ape bagai . okay lah tuhh kann . dr aku duduk belajar kat kl dulu tuhh . boleh kate kerap lah aku shopping dgn member . boros betol . pulak tuhh pandai usik pebenda yg merosakkan diri . ish ishh . taubat lahh ika -,- *eh ehh heloo . aku dah jd baik dah  . tak jahat dah ;p

and last , goodbye 19 years old . . sob sob --, *sedih . aku belum ready lagi nak masuk angka 2 . ya , tak ready lagi okayy . kalau boleh lah kann aku tanak umur 20 . boleh tak aku jadi umur aku 1 tahun semula ?  back to the past bak kate orang . nak jd budak kecik , gegedik mintak susu lah gula-gula lah ape bagai . mengada-ngada jek kann aku . haihh . bile dah nak masuk 20 nih terasa diri aku mcm dah tua la pulakk kann -,- haa . tp sometime rase mcm matang pulakk . kahkah ;D muke aku nih kowg nak kate matang tak ? haha ;D ade lah sikit ;p azam aku utk tahun 2012 nihh aku rase tapayah lah . azam sebelum nih pon tak tercapai lagi . puii kiri , puii kanan . haha

ape-ape pon , selamat tahun baru 2012 . semoga pada masa akan datang lebih ceria .

Posted at 5:14 PM | 1 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -