Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
dunia baru
ape yg boleh aku katakan utk dunia aku yg baru nih adalah biase biase ajee . happy dapat kawan baru , merasa suasana baru , lecturer baru , senior baru . semua nye baru . . tp unhappy nye adalah pabila sometime ade salah paham . itu perkara biasa :)

welcome to KPM Ayer Molek , Melaka

hostel

surau

cafeteria

rumah warden

bangunan kuliah

even tempat kat kolej nih mmg best gila sbb semua nye boleh dikatakan baru but actually , aku 'mati' . . sbb aku tak dpt hidup dgn suasana yg baru nih . aku lemah . sbb kat sini mmg susah nak cari transport awam . ya Allah , tahukah anda bahawa aku cukup terseksa dgn life yg sekarang nih . susah kalau nak outing ke nak balik ke ape . kalau kowg nak tau lebih lanjut , try kowg bukak Google Maps , and search KPM Ayer Molek . kat tgh hutan okay image nye tuh -,- sumpah aku semak betol duduk kat pelusuk tgh hutan belantara nih . ya Allah , tolonglah hamba mu ini -,- 
and for your information jugakk , kat kolej aku nih topap mmg tak dijual . kena kirim kat parent ke bf/gf ke atau kerabat ke sahabat kowg ke bagai semua . and more important , mesin atm tak ade dohh kat kolej nih . so , kowg boleh imagine kan mcm mane situation kitorang kat sini kan kann ? kalau nak cocok bank , kena pegi Pekan Duyung lebih kurang 15km dr kolej nih . masalah nye disini adalah transport . ape ape pon masalah nye semua pasal transport . oh Tuhan . . .

Posted at 1:54 PM | 0 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -