Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
show the video as my respond
mood aku suam kuku . sebab ade lah seorang hamba Allah SWT nih datang balik dalam hidup aku and mintak maaf lah ape bagai . ohmyyy . tatau nak kate ape lah doyy -,-' tapi ape yang boleh aku bagi respond untuk die adalah melalui lagu nih . kau pernah dengar ?? alahh . kalau kau kaki karok , kalau kau layan jiwang , mesti pernah kau layan lagu2 macam nih . kau tutup background song kat belah kanan blog nih . and kau dengar lagu yg aku post nih . tak dengar ?? k kau pekak . kau pekak . tettt . kbyeee ;P


Marah Bukan Sifatku - New Boyz


Posted at 8:16 PM | 0 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -