Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
kisah cinta yg kedua :)
okeh .
now aku nak cite kisah yg kedua .
kisah ape. . ?
kisah cinte la wokk .
nak tau pasal sape lak aku nak cite nih . ?
hehe
she's my bestfriend . .
her name is tutttt *nama dirahsiakan

kisah die nih pulak same jek dgn kisah kawan aku yg sbelom nih .
kowg da bace kisah yg pertama . ?
kalo belom , clik sini > kisah cinta (: 
okeh.
da bace ke . ? 
da ek . ? baguss . . . 
meh bace nih . ,

kisah die nih same jek mule2 mcm kawan aku dlm link td . . pakwe die name tutttt *dirahsiakan jugee . berumur 20-an tinggal dlm 1 daerah (tampin) . . dowg couple time aku and kawan aku nih f5 . . wahh. kawan aku nih punyer lah bangge kan pakwe nye . mane tak , encem boy , biase lah . . -,- then , dowg couple punyer couple . aku ingt lagik time tuh da nk spm trial . . boy die mcm da berubah . . kejap ilang, kejap muncol . . da berbulan ilang kan diri . . tak jauh pon la die ilang . ade je die dlm daerah tampin tuh tp die byk dok umah ke or dok umah member die ke . . yg aku saket aty , aslkan rindu jek br la terhegeh-hegeh text kawan aku . .brrr. ingt kawan aku nih baju ke hah . ? ! nk pakai , mencari . . tanak pakai , campak jaoh . . -,-

maken hari maken parah . kawan aku nih pulak kalo bab cintan , die lemah . . kalo baba laen , die taikoo ;P yg aku nih pulak mane bole tgk owg sedeh , nnt aku yg sedeh lebih- lebih . . beberape hari lagik nak spm , aku jumpe kawan aku nih and sapot die . aku advice die . . yg menyedihkan kan aku and kawan kawan yg laen , die jawab exam dlm kesedihan :( dlm dewan exam , aku dok sebelah die , die tak beramaya pon . . die kejap muke monyok , kejap die nanges . . yelaa , time tuh kan sunyi jek , mmg cpt feel la kalo time sedeh kan . . sng gelaa nanges . . aku yg sebelah nih rase nk pegi pelok die je . kesian aku tgk die camtuh , tp tak bole . . . sbb time tuh still exam lagikk . . lepas abes jawab paper , mesti aku tanye die "kau okeh ke. ?" die justangguk . . hmm. mcm owg mati laki je die nih . . hm tape , aku paam kau weyhh . . . ;'(

kalo tgk status fb die sume menyedihkan . . . minah nih jiwang jek kan . haihh -,- start dr ituu , aku and kawan yg laen tak suke lagikk dgn boy die tuhh . . huh. ! aku pon nasehat lah kawan aku nih soh cari laen . . befor that , putos dulu dgn boy die tuhh . . mane tak nye , berbulan seyh kawan aku derita camtuh . . sampai da amek result pon boy die still camtuh . . after that , berbulan lepas tuh kawan aku nih dpt plkn bulan 7 taon 2010 . . die kenal sowg mamat nih . . name die AL** . . umur sebaya ktowg , stay kat Gadek, Melaka . . mamat tuh even laen ckt pon tp jaoh lebih baek dr boy die yg lame tuh . . die penyayang gelaa . . . die byk berhabes duet demi kawan aku nih . . tp dowg couple bape bulan jek pon . sbb nye mamat nih bla bla bla * rahsia lah ;P sbb sgt private kalo nk gtau pon. and now, kawan aku nih couple dgn owg laen pulak . . die stay kat sempadan antara Tampin dgn Melaka . . umur sebaya jugee . .

and ending utk entry kali nih , aku hope kowg kekal buat selame nye keyhh . . kawen lah cepat cepat pon tape weyh . haha. da lame tak makan nasik minyak ;P

nih aku serta kan gambo dowg . . ,



Posted at 5:11 PM | 2 comments

|
queen master

Facebook | Twitter
Hai I'm NorSyafika Dania .
Eyka dania for short .
welcome to my diary , a part of mysoul story .
thanks for coming .

visit here !

Credits

Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
re-edit : boo

- END -